Letné Drahokamu Papuče Vysoké Podpätky, Topánky a Taška na Nový Rok Strany Sladký Štýl pre Kráľovskú Svadbu Party Slingbacks Sandále

€43.58


Vitajte na mojom obchode! Užite si nakupovanie! Dizajn výrobku štýl: taliansky dizajn Vhodné: večierky, svadby, kancelárie, cestovanie. Produkt Európskej veľkosť:38/39/40/41/42/43 Podpätky výška:10.3 cm=4.05 palec Ak máte Veľa otázok, prosím, obráťte sa na predajcu 24 hodín on-line

Zásielky

www.tantra-egypt.sk bude kontrolovať, či z vašej kreditnej karty, ktorý bude trvať 24 hodín. Potom, projekt bude zaslaný do 3-5 pracovných dní. Dodacia lehota bude predĺžená počas Čínskych sviatkov. Pre záujemcov, ktorí nemajú žiadne história nákupov, prosím skontrolujte vaše kontaktné údaje (prijímateľa meno a priezvisko / adresa / psč / telefón), aby sa zabránilo chybám. EMS je 4-10 dní, niekedy 7 až 15 dní v odľahlých oblastiach. DHL 3-10 pracovných dní, okrem víkendov. www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava 15-45 pracovných dní, Niekedy, z dôvodu cla, počasie problémy a odľahlých oblastiach, to môže trvať až 15-60 pracovných dní.

Cla

Ako pre colné poplatky, to závisí od vašej miestnej colnej politiky. Keď zabezpečíme prepravu vašej objednávky, môžeme napísať "DARČEK" na obale, aby ste sa zabránilo nákladné colné daň. Niekedy to funguje, niekedy to nie je. Ale my sa budeme snažiť a náhradné žiadne úsilie, aby vám pomohol.

Výmena

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom tú najlepšiu kvalitu že môžeme. Ak je chybný alebo problémy s kvalitou z položiek sa dostanete, môžete poslať späť do 5 dní dostanete to pôvodné podmienky na výmenu alebo vrátenie peňazí, a po obdržaní tovaru môžeme poslať nové pre vás, alebo preplatiť. Ale bude kupujúci zodpovednosť za ďalšie poplatky za doručenie.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívne spätnej väzby je pre nás veľmi dôležité. Pls opustiť pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi položky alebo služby, pls kontaktujte nás skôr, než si potvrdenie prijatia a nechať negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom!

Štítky: záhrada svadobné podpätky, na vysokom opätku 10 cm, dámske topánky a tašky na zápas nastaviť taliansko, kožušiny s črievičku, drahokamu výbava sandále, Ženské sundress, bar mary jane podpätky, päty ženy, taška a obuvi nastaviť talianska, topánky.


( 0 Hodnotenie )

Počet