Príroda Organických Certifikovaných Koreň Sladkého Drievka Prášok Drievko Glycyrrhiza Glabra Glycirizín

€21.11


Sladovky, známej tiež ako mulethi, je bylina, z strukovinová rodiny. To je široko používaný ako príchuť agent v sladkosti, žuvačky, zubné pasty a nápoje, ako nealkoholické nápoje a pivo.

Pre liečivé účely sa sušený koreň táto bylina sa používa. V skutočnosti, to je jeden z najviac široko konzumované bylín využíva na liečebné dávky po celom svete.

Jedným z hlavných zložiek sladkého drievka je glycirizín, ktorý dáva charakteristickú chuť, sladké. Táto bylina je oveľa sladšie ako bežné bežný cukor. To tiež obsahuje širokú škálu výživných látok a flavonoidov.

Je dobrým zdrojom vitamínov skupiny B a vitamín E. má tiež minerály ako fosfor, vápnik, cholín, železo, horčík, draslík, selén, kremík a zinok.

Okrem toho, že je sklad mnohých základných fytonutrientov, vrátane beta-karoténu, thymol, fenolu a kvercetín.

Jeho lekárske použitie je hlavne kvôli jeho expectorant, demulcent, anti-poburujúce, preháňadlo, antivírusové, protiplesňové, antibakteriálne, antioxidačné vlastnosti.

Koreň sladkého drievka je bežne dostupný na trhu v rôznych formách. Nájdete ho v palice, sušený koreň, prášku, extraktu alebo forme kapsúl. Avšak, to je navrhol, obráťte sa na svojho lekára pred použitím tohto bylina ako lekársku pomoc.

VÝHODY:

Ošetrenie Ochorení Tráviaceho

Ako tráviaceho pomoci, pridajte 1 lyžičku sladkého drievka prášku do pohára teplej vody. Kryt, strmé 10 minút a sceďte ju. Piť tento čaj 2 alebo 3 krát za deň, za týždeň.

Bojuje Infekcie Dýchacích Ciest

Keď trpiacich respiračnými problémami, piť niekoľko šálok koreň sladkého drievka čaj, kým môžete získať úľavu od príznakov.

Môžete tiež mix0.5 lyžičky sladkého drievka prášok s trochou medu, a to dvakrát denne na niekoľko dní.

Štítky: sepi biely prášok na bielenie pokožky, wisteria, kyselinu, prášok, prášok bielkovín, moringa, liek v prášku, modrá spirulina, maca koreň, koreň sladkého drievka, sladkého drievka.


( 0 Hodnotenie )

Počet