Kniha: Mitsubishi Montero Sport/Pajero Sport/Challenger (b) s 1996G. V. REM. Služba. že, pane. PROF. | Légie-Aвтодата

€16.92


Nová príručka rozpráva o tom, čo Japonská stredne veľké SUV je, o ktorých mnoho milovníkov automobilov reagovať s veľkým rešpektom. To je jasné, pretože stroj je úplne vierohodné! Veľké, krásne a vytrvalosť auto je pripravený cestovať bez zbytočného odkladu na všetky cesty, bez toho, aby jeho majiteľ nejaké problémy. Ak vodič pozná pravidlá prevádzky zariadenia a neporušuje ich, pravidelne vykonáva postupy údržby, potom môžete zabudnúť na to, čo drahé opravy je. Avšak, ak sa oprava je však nevyhnutné, malo by to byť vhodné a účinné. Vydavateľstvo "Legion-avtodata" je skutočný továrni na výrobu vysoko kvalitných autobooks a softvérové produkty pre automechanici a ovládače. Tento čas sa Montero Sport / Pajero Sport / Challenger opravy manuál bude ideálny zdroj kompletný, vizuálne a pripravené na použitie v praxi informácie. Táto kniha je určená tak pre fanúšikov a odborníkov, najmä majstrov na základe auto služby, ktoré chcú optimalizovať svoju prácu, zefektívniť a jednoduché. Stroje sú uvedené v príručke boli vyrobené od roku 1996, s ľavej strane a pravej strane volantu. Tieto modely sú vybavené V6 benzín, motory: 6g72-sohc (3.0 L), 6g74-sohc (3.5 L MPI), 6g74 (3.5 L GDI).

Berúc do úvahy navrhované manuál pre opravy Montero Sport/Pajero Sport/Challenger, čitateľ bude môcť získať komplexné údaje o prevádzke, údržba, diagnostika a opravy Japonské Suv. Kniha je vybavená stovky vynikajúce ilustrácie, najmä pre hlbšie rozvoj hlavných materiálu, ktorý je doplnený a užitočných aplikácií. Autori si vybrali cenovo dostupné štýl ponuky materiálu, ale nie na úkor profesionálny prístup v oblasti automobilového otázky. Existuje mnoho užitočné pokyny v príručke, najmä pravidlá bezpečnosti počas kontroly SUV a jeho opravu. Užitočné a zaujímavé preskúmanie Pajero zariadenia, v ktorých sú všetky funkcie a technické údaje komponentov vozidla sú dôkladne maľované. V rovnakom čase, návod na použitie, Mitsubishi Montero Sport/Pajero Sport/Challenger je uvedená bez kusy, rovnako ako rozsiahla časť údržba stroja s popisom všetky potrebné kontroly a inšpekcie podľa plánu.

Pre ladenie, nastavenie alebo oprava elektrických zariadení вседорожника, budete potrebovať všetky elektrické obvody Mitsubishi Montero Sport/Pajero Sport/Challenger, ktoré sú vybavené vysvetlenia v príručke. Prirodzene, tento manuál bol nie bez jasných a jasné pokyny na nastavovanie, diagnostika a opravy SUV. Kompetentne a ekonomicky vykonať navrhované opatrenia, môže aj začiatočník auto amatérske, ktoré majú poruke sadu štandardných nástrojov, a to užitočné Profesionálne Directory.

Štítky: akcia obrázok krokodíl, pager bezdrôtové, montero sport, pager, mitsubishi asx pásov, občianske sir, panel pre mitsubishi, pajero sport, rukavice pajero, montero.


( 1 Hodnotenie )

Počet