F Magnet Tlačidlo D13, Magnet push kolíky D12 D19, Chrániť Pripojiť Povrchu Silné Chladnička Magnet Použiť Pre Chladnička Mapa Tabuľa

€9.25


Rozšírené Výrobného Procesu:

Magnet tlačidlo nasleduje ISO 9001 výrobné normy, a je vyrobený z svete najsilnejšie magnetické materiály-super silný vzácnych zemín Neodýmu magnet a Uhlíkovej Ocele, Existuje 8 rôznych žiarivých farbách.

Malý, ale Výkonný Asistent:

Veľkosť magnetu tlačidlo iba 12.7*6.35 mm. Malé magnetické tlačidlo môžete ľahko držať až 13 listov papiera A4 na akýkoľvek kovový povrch, a tiež malé ozdoby.

Chrániť Kontaktné Plochy:

Plastové zábaly celý magnet, ktorý dokáže perfektne ochrániť kontaktnú plochu. Žiadna hrdza, dlhá životnosť.

Skvelé pre Domáce alebo Kancelárske

Ideálne pre organizovanie listov papiera v tlačiarni, poznámky, fotografie na biele tabule, chladnička. Môže byť použitý v škole, skladu, garáže, kancelárie, alebo ako cestovný doplnok všade tam, kde je magnetické alebo kovového povrchu. Re-pozíciu v sekundách. Čaká na vás objavovať kreatívnejšie použitie.

Ak máte akékoľvek otázky o magnetické kolíky, kontaktujte nás prosím priamo. Ak nie je nespokojnosť, dáme 100% vrátenie peňazí, budeme vždy na vašej strane, to je skutočný starať-free nakupovanie.

Prečo By Ste mali Mať Edsion R&D Magnetické kolíky?

·Super adsorpcie moc, ale nezničí chladničke. ·Určené pre Viacnásobné Použitie ·Malý, ale Výkonný Asistent ·Edison Dizajn poskytnúť starať-free služieb zákazníkom, a každý výrobok poskytuje pol roka bezpodmienečné vrátenie peňazí.

Prečo si Vybrať Edsion R&D značky?

Sledujeme súbor prísnych laboratórnych a výrobných noriem, ktoré sú akreditované podľa ISO 9001. Tiež, náš tím služby zákazníkom bude vyhovovať vám kedykoľvek počas dňa na vaše otázky—aj pre produkty, ktoré boli zakúpené mnohými mesiacmi. To je to, čo pravda starať-free nákupu znamená.

Štítky: switchbot smart switch tlačidlo tlačné, magnet neodýmu, magnety neodium, d13 smart hodinky, malé tabuľa, neodýmu magnet 20 10 mm, electr magnet, malé magnety neodýmu, neodym magnet, magnet hračka chladnička.


( 1 Hodnotenie )

Počet