2PC 25 KG Vertikálne Pull-force Neodýmu, Anti-scratch Magne Disk S Gumovou Zrejmej D60*8 mm Fotoaparát LED Svetlo Odnímateľné Základná

€13.17


Popis produktu Neodýmu Gumy Potiahnuté Magnet Disk Gumy potiahnuté magnet hrncov sa skladá z 2 ks super silné neodýmu, magnety a cúval oceľového plechu, ktorý bol capsulated o rubbber, má špeciálny viacerých pól magnetické výučba a lepidlo účinnosti týchto neodýmu magnety boli amplifikované veľa. Jeho gumový povrch môže chráni citlivé železných povrch proti poškriabaniu, ako je maľovanie ,leštené alebo iné citlivé povrchu. Pripojené k železných povrchu vozidla , kovové police a druhy strojov , magnet pot môže vytvárať trvalé alebo dočasné upevnenie bod vyhnúť upevnenie do. Produkt Parameter: 1. Súčasťou Meno: D60mm Gumy Potiahnuté Magnet Disk 2. Materiál:Neodýmu Magnet N45 +A3 oceľ + Guma 3. Veľkosť: D60mm (Priemer)* 8mm ( Magnetické Základne Hrúbka) 4. Príslušenstvo: 1/4 cm Vnútorný Závit, ( Závit Dĺžka skrutky môžu byť odstránené a nahradené dlhý/krátky ) 5. Vertikálne Pull-force: 25 KG Horizional Pull-force: 5 KG na základ 10 mm oceľového plechu 6. Max. Pracovná Teplota:80 stupňov Vlastnosti Produktu: 1. Silný Pull-sily vzhľadom na vysoký stupeň Neodýmu Magnet N45 a Oceľového Plechu 2. Gumový povrch sa zabránilo poškriabaniu maľby alebo iné citlivé železných povrch 3. Príslušenstvo: Ploché podložky , Jar, Podložky , Skrutky 4. Početné Aplikácie: Práca &signál osvetlenie , kamery,zariadenia a ostatné 5. Množstvo: 2 ks magnety za balík Poznámka:

1)magnetické vytiahnuť sily 25 kg bola testovaná pomocou počítač-kontrolovaný pevnosť tester, to je vertikálna pull-sily, ktoré sa rybárske magnet spôsob, ako vytiahnuť z oceľového plechu 10 mm hrúbky, za ideálny stav. Skutočné vytiahnuť sily, sa líšia hlavne v závislosti na nasledovné premenné :

odpoveď: Oceľ hrúbka (tenšie ocele, spodný ťah sily), 25 K G vertikálne magnetické vytiahnuť sily bola dostal na základ 10 mm hrúbka oceľového Plechu

b: Ťahom smerom (väčšie ťahom smerom mimo 90° , nižšia vytiahnuť sily, spravidla Vytiahnuť sily v horizontálnom smere je iba o jednu tretinu, že v zvislom smere )

c: Priťahuje polohe (ďalej mimo ťažiska, nižšia vytiahnuť force).

Okrem toho, žehlička čipy magnetický povrch aj znížiť pull-sila magnet na určitej miery.

2) Magnet stačí len pritiahnuť železa , neželezných kovov a niklu, nie je prilákať zlato, striebro, meď, aluminums a ich zliatiny a nerezovej Ocele

3. Magnetická sila sa sústredí na spodnej časti rybárske magnet, tam je takmer žiadne magnetické sily z iných povrchov .

Upozornenia:

1. Tento magnet je veľmi silný pre ich veľkostí a môže štipku prsty zle ;

2. Uchovávajte mimo dosahu Detí všetkých vekových kategórií.

3. Nedovoľte, aby magnety j ump spoločne alebo na kovový povrch , Špeciálna starostlivosť vždy je potrebné pri manipulácii.

Zásielky:

Normálne Čína Príspevok Air Mail S Sledovacie Číslo.

Objednávky vo všeobecnosti manipuluje a spracované do 1-3 pracovných dní.

Nasledujúce dodacie lehoty pre váš odkaz:

Rusko : Na veľkom meste, ako je Moskva 15-35 pracovných dní ; Na ďalekom východe mesta 30-45 pracovných dní

V brazílii a v ostatných krajinách Južnej Afriky: 25-45days.

Spojené Štáty: 7 až 15 pracovných dní

Austrália, Spojené Kráľovstvo, Španielsko, Francúzsko, Nemecko:7-20working dní

Ostatné krajiny: Nie Viac ako 40 pracovných dní.

Kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu alebo obchodník, manažér po 30 pracovných dní, ak ste ešte nedostali vašu zásielku.

Služby Zákazníkom:

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.

Ak sú tam nejaké problémy s vašej transakcie alebo položky, ktoré ste dostali kontakt pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Akékoľvek chybné položky , poskytneme vám náhradné bezplatne ihneď po prijatí dôkazy.

O NÁS:

Sme popredným dodávateľom v Číne sa špecializuje na výrobu druhy magnetickej zostavy. S technologickými, sme schopní navrhnúť a vyvinúť druhy magnetický produkt s obsahom plastov ,gumy ,obrábanie ,lisovanie dielov, ktoré sú široko používané v druhy odvetví.

Všetky magnetické zostavy sú vyrábané podľa prísnych kvalitatívnych systému a ich výrobné postupy sú úplne pod kontrolou. Takmer všetky výrobky sú vyvážané do Severnej Amerike, Európe ,Japonsku. Ak žiadne magnetické projektu alebo máte dobrý nápad pre magnetické aplikácie, láskavo prosím, dajte nám vedieť, budeme navrhnúť, vyvinúť a vyrobiť pre vás. Dostanete sa k nám prostredníctvom e-mailu alebo obchodný manažér (Live chat v angličtine, dáme spätnej väzby, ihneď Ďakujem vám veľmi pekne.

Vitajte koncovým zákazníkom, veľkoobchodníkov, distribútorov po celom svete zakúpiť naše silné magnety a ich súborov, malé dávky alebo v hmote, ešte raz vďaka.

Štítky: cr10, iman neodýmu, super magnet s hákom, magnet kolo, magnez, pre glock 18c, mcp23017, mk12, magazin puzdro, silu magnetu.


( 1 Hodnotenie )

Počet