Vzduch Fryer Príslušenstvo pre Gowise Phillips Cozyna a Secura, Sada 7, vhodná pre všetky Airfryer 3.7 QT - 4.2 QT - 5.3 QT - 5.8 QT

€16.40


Vzduch Fryer Príslušenstvo pre Gowise Phillips Cozyna a Secura, Sada 7, vhodná pre všetky Airfryer 3.7 QT - 4.2 QT - 5.3 QT - 5.8 QT

obarenie prevencia-dať misku klip a kuchyňa tong pre bezpečné zdvíhanie platničkami a stojany z vzduchu fryer

VYSOKÁ KVALITA - Vyrobené z potravín-stupeň bezpečnosti materiálov, zdravotné poistenie je Teflón non-stick povlak, ktorý je ľahko čistiteľné a odolné

100% KOMPATIBILNÉ - Tento univerzálny Vzduchu Fryer Príslušenstvo súbor, hodí sa na všetky štandardné Vzduchu Kotly (3.7 qt) na XL Vzduchu Kotly (5.8 qt). Don ' t worry ,To je ideálna veľkosť, ako Cozyna, Philips, Gowise a iné elektrické Kotly Vzduchu

ROZŠÍRTE SVOJE PEČENIE & VARENIE SKÚSENOSTI Piecť svoj obľúbený koláč v Torte Barel, variť chutnú pizzu v Pizza Pan, maximalizovať vaše varenie povrch Kovový Držiak a aby špízy s Multi-Purpose Rack! A na vrchole sa, že ochranu vašej domácnosti povrchy so Silikónovým Mat

Rozšírte svoje recepty na pečenie s týmto non-slip hlboké misky na pečenie zásobník, ktorý vám umožní upiecť koláč, chlieb, quiche a ďalšie rýchle, jednoduché a zdravý spôsob (17.8*7.4 cm)

To tiež má rukoväť, takže je ľahko zdvihnúť a odstrániť z airfryer. Vždy používajte tepla chránené handričkou pri odstraňovaní jedlo z airfryer.

Môžete ho použiť, aby sa palacinky, vajcia, zemiaky, quesadillas, alebo dokonca obrie cookies! S air fryer príslušenstvo grilovacia panvica, možnosti sú neobmedzené! (17.8*2,5 cm)

Maximalizovať vaše varenie povrch Kovový Držiak. Jednoducho pripraviť jedlo podľa potreby a miesto jednej vrstvy potravín vo vzduchu fryer koša ako obvykle. Ďalej, umiestnite tento Kovový Držiak na hornej a nakoniec pridajte svoj druhá vrstva potravín na kovový rošt.(17*4.8 cm)

Dual špízy varenie modul môže naozaj maximalizujte svoj vzduchu kotly na varenie povrchu. To poskytuje viac priestoru, a zároveň umožňuje vzduchu-smažiť viac potravín v jednom kole (18*18*7 cm)

Silikónové Mat vám poskytuje teplo-odolný povrch na miesto hot príslušenstvo na. Použitie rúry-bezpečné mitt odstrániť príslušenstvo od vzduchu fryer a umiestniť ho na Silikónovú Podložku (17.8*0.7 cm)

farba: Čierna + strieborná

Materiál: Kov uhlíková oceľ + nerez

Obsah Balenia:

1 * Tortu Barel

1 * Kuchyňa klip (Náhodné farby, nemôže byť zvolený.)

1 * Tanier Tanier Klip

1 * Pizza Pan

1 * Kovový Držiak

1 * Polica

1 * Silikónové Mat

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: žehlička parník, fryer olej, foamer mlieko, airfryer xxl, airfryer 9 palcový príslušenstvo, pan pizza, airfryer príslušenstvo elektrické, zlato hamsa náhrdelník, vzduch fryer, airfryer.


( 3 Hodnotenie )

Počet