Elektrický Ohrievač Vody Ťuknite na Teplú Vodu Kohútik Ohrievača Studenej Vykurovacej Kohútik Tankless Prietokové Ohrievač Vody EU Plug

€18.02


Elektrický Ohrievač Vody Ťuknite na Teplú Vodu Kohútik Ohrievača Studenej Vykurovacej Kohútik Tankless Prietokové Ohrievač Vody EU Plug

Funkcie: 1. V kuchyni, kúpeľni, atď ...to Všetko Môžete Použiť, Pohodlné, Jednoduché,Jednoduchá Inštalácia 2. Otvoriť 3 Sekundy Z Teplú Vodu Okamžite. 3. Napätie:220V/50HZ 4. Výkon:3000W Popis: 1--Power unified sú 3000-watt, 3 sekúnd rýchlo teplo! 2-nie je ľahké na prasknutie, vysoký tvar stability, silné anti-lisovanie, UV žiarenie, takže výrobok nie je ľahké, starnutie, ochrana je viac odolné a trvácne 3--Kohútik, či rotácie: otočná 4--Produkt veľmi bezpečné, stenové konfigurácia použitím vody oddelenie technológie na zabezpečenie vody elektrické, ktorá je úplne izolovaná. 5--Tento ohrievač vody zobrazí inteligentné digitálne teploty .

6--Dva spôsoby, ako zbaviť vody a môžete ľahko prepínať medzi teplej a studenej Poznámka: Pre tento Ohrievač vody, to len EU/US zástrčka, ak potrebujete UK/AU zástrčku, pridáme UK/AU konektor. Pre túto vodu fauct, jeho napätie je 220 V, ak vaše napätie je o 110V, prosím, nie kúpiť, to nemôže fungovať.

Štítky: kohútik ohrievača, kohútik tankless, kuchyňa vodu z vodovodu, kuchynské batérie s pitnou vodou, klepnite, kuchynský mixér klepnite, kohútik v kuchyni, teplej úžitkovej, tarot paluba, black tepla batérie, kohútik teplej vody.


( 1 Hodnotenie )

Počet