CharmTek USB C Hi-Fi Audio Prenosný Slúchadlový Zosilňovač,Qualcomm 32-bit DAC Slúchadlový ZOSILŇOVAČ pre Pixel 4 Poznámka 10 iPad Pro Onplus 7

€16.12


USB C Hi-Fi Audio Prenosný Slúchadlový Zosilňovač,Qualcomm 32-bit DAC Slúchadlový ZOSILŇOVAČ pre Pixel 4 Poznámka 10 iPad Pro Onplus 7 Pro Popis: Otáčajte váš počítač alebo inteligentný telefón do high-res prehrávač hudby. Prečítajte si prosím pred použitím: 1. Tento produkt je vhodný iba pre Typ C rozhranie telefóny a tablety. Prosím, uistite sa, že vaše zariadenie vybavené typ c rozhranie. 2. Telefónne hovory nie je podporovaný väčšinou telefóny. 3. Podpora OMTP/certifikátom ctia slúchadlá, automatické rozpoznávanie slúchadlá s dvoma rôznymi štandardmi, takže sa nemusíte obávať headset zodpovedajúce problém. Nechcem podporovať ovládanie hlasitosti na Apple originál slúchadlá, pretože Apple bezpečnostného čipu. 4. Pripojte slúchadlá a tento produkt ako prvý, potom sa pripojiť na váš typ c zariadenie. 5. Ak tento výrobok nefunguje na váš prístroj, prosím skúste otvoriť OTG funkcia na nastavenie zariadenia alebo zástrčka to znova. 6. Tento produkt build-in HiFi úrovni digitálny audio codec, typ c terminálu sa zobrazí mierne horúčka keď budete hrať hudba. 7. Plná kompatibilita systému: (Typ-c) kompatibilný s Android/Windows/MacOSX Systém Ak chcete používať na počítači so systémom Windows, podporovať Iba 32bit/192kHz vzorkovacia frekvencia, musíte stiahnuť "CharmTek TPR22 vodiča", ak chcete používať náš TPR22 zosilňovač na vašom počítači, prosím, použite headset s podporou mic funkciu, alebo si môžete ju použiť. Vodič odkaz pre Windows 7(windows 10 nie je potrebné inštalovať ovládač) : https://drive.google.com/file/d/1k4EhZVxrKo7QLB8ct9RdDbactKTcsqo9/view 8.Qualcomm WHS9415 založené na úsporu energie dizajn bude dynamicky nastaviť dekódovanie parametre podľa kódovanie skladby, nepodporuje nútené pevnú bitovú rýchlosť zadávania dát a dekódovanie.(napríklad len 32bit podpora 192kHz na "onkyo" alebo "Hiby"app.) PS: Žiadne produkty problém, ak sa stretnete, prosím pošlite správu na naše Po-Predajný Servis Tím než sa vrátiť k nám. Špecifikácia Chipset: číslicovo-analógové Audio Dekódovanie Čip(Qualcomm WHS9415) Bit šírka: 32 bitové Prehrávanie Max Tok: 384kHz SNR:≤123dB THD+N: -105dBFS A/D THD+N: -100dB 3,5 mm konektor pre Slúchadlá Jednotky Schopnosť: 16-600Ω Spotreba Energie: 18-29mA (Av 23mA) zoznam Kompatibility 1. Google Pixel 2, Google Pixel 2 XL, Google Pixel 3 a 3 XL,Google Pixel 4 2. Samsung S8,S9, S10, Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10+, 3.Oneplus 6T,7,7 pro 4. Motorola Moto Z, Moto Z 2, 5. Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate RS, Huawei P30, P30 Pro 6. Základné Phone 7. Xiao 6 8. iPad Pro 2018 9. a viac USB Typu C zariadenia. (Nepodporujú Mediatéka CPU Mobilné Telefóny, ako Realme 6)

Čo je v krabici?

CharmTek HiFi Dekódovanie Zosilňovač*1

USB-C samica na USB-A male adaptér*1

Kompatibilita Prístroja

1.Aké telefóny sa pracovať s CharmTek TPR22 AMP ? Na CharmTek TPR22 AMP bude pracovať s väčšinou telefóny a prenosné počítače, ktoré majú USB Typ-C konektor. Ak má váš telefón USB Micro-B konektor, budete potrebovať USB Micro-B OTG adaptér na pripojenie CharmTek TPR22 AMP to. Uistite sa, že adaptér je označený "OTG" ako telefón potrebuje signalizácia z tohto typu adaptéra ak chcete prepnúť sám do USB host režime. 2.Nezabudnite zapnúť OTG pre zariadenie na detekciu AMP. Určité výrobca mobilných telefónov vyžaduje ich zákazník umožniť OTG funkciu pre svoje USB port pre svoje vybavenie. Niektorí výrobcovia majú OTG funkcia štandardne vypnutá. Možno budete chcieť skontrolovať NASTAVENIA a potvrďte OTG funkcia bola zapnutá. Pre Sony mobilné telefóny, môžete vyskúšať krok nižšie: Nastavenia => Xperia Pripojenie =>Pripojenie USB => Rozpoznať Zariadenie USB, 3. Je CharmTek TPR22 AMP kompatibilné s telefónom? Na CharmTek TPR22 AMP bol navrhnutý pre prácu s plne kompatibilný USB-C telefóny Android, napríklad, Google Pixel série. Niektoré telefóny zobraziť čiastočná kompatibilita s CharmTek TPR22 AMP , a môžu mať obmedzené mic a zavolať funkcie: Väčšina telefóny Samsung realizovať svoje USB-C odlišne od Android štandard, a tak exponáty mic a zavolať problémy s kompatibilitou. Prehrávanie hudby funkcia nie je dotknuté. Väčšina Mediatéka Cpu mobilné telefóny nemôže kompatibilný pre naše CharmTek TPR22 Qualcomm čip,ako nám realme 6, redmi poznámka 8T, blackview 9900E a tak ďalej. 4.Môžem použiť CharmTek TPR22 AMP na mojom PC? Windows 10 Používateľov: prosím uistite sa, že vaša výhra 10 verzia je 1903 alebo vyššia verzia, v rovnakom čase, musíte použiť headset s mikrofónom funkciu, ak chcete pripojiť, slúchadlá bez mikrofónu, nemôže pripojiť zariadenie na pc. Windows 7/8 Užívateľ: musíte si stiahnuť naše CharmTek Tpr22 vodič z našej stránke produktu google prepojenie, alebo zanechať e-mailu nám, pošleme vám ju do 36 hodín, ovládač nainštalovať úplne, potom sa budete musieť použiť headset s mikrofónom funkciu, ak chcete pripojiť, slúchadlá bez mikrofónu, nemôže pripojiť zariadenie na pc.

Štítky: dac, usb, black poleva, zvuková poznámka, ak4493, dac, fones sem fio, ahoj pro usb, slúchadlový zosilňovač tpa6120a2, 2020 ipad pro, ak4497.


( 5 Hodnotenie )

Počet