AhaStyle 3 Páry Silikónové Štuple Zahŕňa puzdro pre Apple AirPods Skladovanie Háčik Puzdro + Anti-Slip Ucho Tipy na Príslušenstvo EarPods

€7.14


AhaStyle 3 Páry Silikónové Štuple Zahŕňa puzdro pre Apple AirPods Skladovanie Háčik Puzdro + Anti-Slip Ucho Tipy na EarPods Príslušenstvo Poznámka: AirPods nemôže byť účtované s slúchadiel kryt AirPods a EarPods NIE je v cene, Len 3 Pár eartips a odkladacie puzdro 【KVALITU ZVUKU ROZŠÍRENIE] vyzýva Pasívne zníženie hluku dizajn na Slúchadlá Tipy, zlepšuje basy, veľa, pre váš Apple AirPods a EarPods. 【JEDNODUCHÉ POUŽITIE] vyzýva Tento slúchadlá zahŕňa navrhnuté tak, aby dokonale hodí pre Apple AirPods a EarPods, jednoduchý dizajn udržuje aplikácie/odstránenie len v priebehu niekoľkých sekúnd. 【POHODLNÉ] vyzýva Vyrobené z prvotriednej silikónové, zabezpečiť dlhotrvajúci komfort pre vaše uši, skvelé pre beh, jazda na bicykli, pracuje sa v posilňovni a oveľa viac. 【PRIDANÉ SILIKÓNOVÉ PUZDRO] vyzýva lepšie riešenie nevýhodou tejto AirPods plnenie prípade dizajn: AirPods nie sú spoplatnené s kryty. Špecifikácie:

Materiál: silikón Premium

Farba: Čierna,Biela

Čo je v krabici :

1x odkladacie Puzdro Silikón

1x 3 Páry Izolácia Hluku Zahŕňa ( Nie zahŕňajú slúchadlá )

Štítky: prípade huawei freebud 3, pod, prípade galaxy live, dom airpods 3, freebud pro, ipod pro, galaxy xcover puky live prípade, slúchadlá magnet, ios slúchadlá, airpod prípadoch aka.


( 3 Hodnotenie )

Počet