Tuya WiFi Úniku Plynu Senzor, Alarm Detektor Senzor Tuya Bezdrôtový Smart Home Security Alarm Systém Inteligentného Života

€9.82


Popis:

100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné!

Tento produkt je WiFi horľavý plyn alarm, ktorý sa používa na detekciu úniku horľavých plynov a zabránenie škôd spôsobených úniku plynu. Budík používa vysoká stabilita polovodičových plynový senzor, ktorý má vlastnosti, vysokú stabilitu a malá citlivosť drift. Keď horľavé úniku plynu je detekovaný a hodnoty koncentrácie nastavenie alarmu je dosiahnuť, alarm pošle signál budíka. Tento produkt sa používa krytý kde úniku sa môže vyskytnúť, napríklad kuchyne.

Pred inštaláciou, prosím, potvrďte na detekciu plynu hustota ťažší alebo ľahší ako vzduch. Ak odhaľovanie, plyn je ťažší ako vzduch: LPG. atď, inštalácia na úrovni 0,3-1 m výška od podlahy, semi-priemer na zdroj plynu menej ako 1,5 m. Ak odhaľovanie, plyn je ľahší ako vzduch: príroda plyn, vyrába plyn, marsh plyn, atď, inštalácia na úrovni 0,3-1 m výšky stropu, semi-priemer na zdroj plynu menej ako 1,5 m.

Tento produkt má self-test tlačidlo, a tam je tiež self-test tlačidlo na APLIKÁCIU, ktoré môžu byť použité na zistenie, či alarm a bzučiak môže pracovať normálne. Keď self-test je stlačené, červená LED dióda alarmu na displeji začne blikať. Bzučiak zapípa.

Upozornenie Zaobchádzanie

Keď koncentrácia hodnota zemný plyn alebo skvapalnený ropný plyn s ťažkými okolitého vzduchu dosiahne alebo presiahne alarm koncentrácia prepočtu hodnoty,alarm automaticky zadajte kontinuálne alarm štátu. V tejto chvíli, by sme mali urobiť nasledovné:

1. Zatvorenie ropovodu ventil okamžite.

2. Uhaste všetky zdroje zapálenia a vyhýbajte sa používaniu všetko, čo vytvára iskry.

3. Vyhnúť prepínanie rôznych elektrických spotrebičov.

4. Okamžite otvorte okná, aby convect na vzduchu v interiéri.

Špecifikácie:

Pracovné Napätie:AC 85V-250V

Priemerná Spotreba:≤1.5 W

Zvuk budíka: 70 db/m

Alarm Hustota:6%LEL ± 3%LEL(CH4)

WIFI Štandard: 802.11 b/g/n

Pracovná Teplota:-10℃~ +50℃

Prevádzková Vlhkosť:≤95%RH

Package Zahrnuté:

WiFi Úniku PLYNU Senzor*1

Príručka*1

Štítky: ios domácej automatizácie, sonoff, smart home automation, prepínač tuya, mini sonoff, smart home, broadlink rm4, dvere tuya smart, adaptér bcm94360cd, homekit prepínač.


( 0 Hodnotenie )

Počet