Zbrusu Nový BLIGER Čierny Okraj Svetelný Ruky Hodinky vhodné pre ETA 6497 6498 Ručné Navíjanie Pohyb H9

€7.53


Popis: 3 rúk ,malé druhej ruky. Pozerať na ručne vhodné pre ETA 6497 6498 ST36 sériové ručné navíjanie pohybu ; Farba : Čierny okraj s svetelný ; Veľkosť :16 mm x 12 mm x 5 mm (Všetky opatrenia od stredu otvoru na konci) Platby:

Akceptujeme 2 spôsob platby :

1>. Spôsoby platby poskytované www.tantra-egypt.sk Escrow.

2>. Paypal Dopravy:

1. Budeme posielať položky do 2 dní po zaplatení je dokončená.

2. Doprava lehota závisí od rôznych spôsobov dopravy a vzdialenosť.

4.Vezmite Prosím Na Vedomie:

1) čas Dodania závisí od mnohých faktorov ,ak nechcete dostávať ste položka viac ako 1 mesiac, prosím, kontaktujte nás, budeme kontrolovať a riešiť problém za vás.

2) Naša cena nie je vrátane určenia cla a daní. Sme zodpovedný len za Čína colné problém. Krmivo späť:

Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne dúfame, že si môžete vziať 1 minútu na opustenie pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Ak máte akékoľvek otázky ,prosím neváhajte a kontaktujte nás skôr, než vás opustí spätnú väzbu ,odpovieme vám do 24 hodín a skúste naše najlepšie riešenie pre vás !Ďakujeme! Návrat:

Môžeme vám plnú náhradu pre položky vrátené do 15 dní od ich doručenia, ak sa vaše položky sú vrátené v pôvodnom stave. Kupujúci je potrebné zaplatiť za spiatočnú prepravu poplatok. Raz prijímať návratky, vrátime vám okamžite.

Ďakujeme !

Štítky: 6498 dial, bliger hodinky, eta, pohyb hodinky, 6498 pohyb, muži pilotné hodinky, 6497 dial, 6497 pohyb, 2824 ruky modrá, bliger.


( 0 Hodnotenie )

Počet