Automatické hodinky oceľové prípade black dial oceľ remienok NH35 pohyb keramiky rámu sapphire JKH7

€71.91


Poznámka: Tam je pôvodné logo na číselníku. Ďakujeme, že ste Venovať pozornosť zobrazenie obrázkov, na objednávku. Štýl: Nie sú popruhy a popruhy nie sú zahrnuté. Ďakujem Pohyb: Japan NH35 automatický pohyb (self-navíjanie) Sledovať, typ: mechanické hodinky Ciferník: 40 mm Vodotesné hĺbka: 3Bar Prípade, hrúbka: 13.5 mm Sklo materiál:zafírové sklo Prípade tvar: okrúhly Ciferník priemer: 28.5 mm

svetelný:zelená

Venovať pozornosť zobrazenie obrázkov, na objednávku.

Štýl: Nie sú popruhy a popruhy nie sú zahrnuté Platby:

Akceptujeme platby :

Spôsoby platby poskytované www.tantra-egypt.sk Escrow.

Doprava:

1. Budeme posielať položky do 48 hodín po zaplatení je dokončená. A poskytnúť sledovacie číslo na vás.

2. Doprava čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy a vzdialenosť.

Vezmite Prosím Na Vedomie:

1> Dodacia lehota je závislá na mnohých faktoroch ,ak nechcete dostávať ste položka viac ako 40 dní, prosím, kontaktujte nás, budeme kontrolovať a riešiť problém za vás.

2> Naša cena nie je vrátane určenia cla a daní. Sme zodpovedný len za Čína colné problém.

Krmivo späť:

Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne dúfame, že si môžete vziať 1 minútu na opustenie VŠETKÝCH 5 HVIEZD pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Ak máte akékoľvek otázky ,prosím neváhajte a kontaktujte nás skôr, než vás opustí spätnú väzbu ,odpovieme vám do 24 hodín a skúste naše najlepšie riešenie pre vás !Ďakujeme!

Návrat:

Môžeme vám plnú náhradu pre položky vrátené do 15 dní od ich doručenia, ak sa vaše položky sú vrátené v pôvodnom stave. Kupujúci je potrebné zaplatiť za spiatočnú prepravu poplatok. Raz prijímať návratky, vrátime vám okamžite.

Ďakujem a užite si nakupovanie v našom obchode !

Štítky: rám kov, nh35 nh36 pohyb, ary hodinky, miyota hodinky, sledujte prípade, st, black nh35 ruky, dial nh36, rám vložiť hodinky, krúžok nh35 prípade, RLX.


( 2 Hodnotenie )

Počet