LUTAC 25PCS Uhlíka Stee 5Box/Set VMC Výšok Rybárske Háku Ostré Háčiky Posilniť Lyžice l fishhook lure

€7.32


Detaily Produktu:

Značka: LUTAC Háčiky: VMC Výšok Háčik Druhy: 2# 4# 6# 8# Model: VMC-9655 Materiál: Uhlíková oceľ S pravítko alebo nie: Č. OEM: Prijateľné Nastaviť Háčiky: 5 Box Háčiky Množstvo: 5 ks/Box, Box 5/Nastavenie, Ak chcete zmeniť, vezmite prosím na vedomie modelu.

Predstavenie Spoločnosti:

Boli sme založená v roku 2007 a majú mnoho rokov skúseností,Sme vlastné profesionálne riadenie kvality a procesov inspecion tím.Sme predĺžite s dobrou kvalitou,suffcient množstvo a diverzifikácie, Pretože delayering riadenie, organizácia a služby, procesu,všetky zákazník odvolania môže byť musela vyrovnávať s rýchlo a effecively Poskytnúť najviac vynikajúce produkty,najvýhodnejšie ceny a najdokonalejší sevice pre všetkých zákazníkov.Sme si istí, že naše produkty môžete získať na sto percent dôvery a pomôže dosiahnuť úspech s našim veľké úsilie na to,

Podmienky a Položky:

1. Ponúkame OEM service. To znamená, že môžete dostať svoje vlastné rybárske lure s vašim logom a umenia sa prebudila na lákať tela a balíček kariet. 2. Sme výroba, aby sme mohli ponúknuť najlepšie služby a po služby. Najmä na cenu a termín dodania. 3. Môžeme formy modelov pre našich zákazníkov. Môžete nám ponúkajú svoje obľúbené lákať model dizajn a farby, ktoré sa nás, a potom môžeme formy modelov pre vás.

Štítky: black výšok háčikov, ryby háčik, výšok háčiky hnedá, dvere lyžice, lure vmc, návnady krevety, háčik tripl, 8 palcový potrubia, gt vmc háčiky, VMC.


( 1 Hodnotenie )

Počet