HZ-SVIŽNÝ 10pcs mini Prípravok Hlavu Háčik Rock Rybárske Háku Krvi Vaničky 2,5 g 3.5 g 5g Rybárske Háku Mäkké Červ Prípravok Viesť Hlavu Háčik riešenie

€2.32


HZ-SVIŽNÝ 10pcs mini Prípravok Hlavu Háčik Rock Rybárske Háku Krvi Vaničky 2,5 g 3.5 g 5g Rybárske Háku Mäkké Červ Prípravok Viesť Hlavu Háčik riešiť popis Produktu KORÓZII: Rybárske Háčiky sú vyrobené z vysoko uhlíkovej ocele s vysokou pevnosťou a odolnosť proti korózii,vhodný pre sladkovodné a morské. VYSOKÁ KVALITA: Premium odolný materiál a mechanicky-nabrúsené ostnatým háčik bod zabezpečuje lepšie prenikanie. SUPER SHARP & TRVANLIVÉ: je vyrobený z vysoko kvalitnej uhlíkovej ocele, háčik má barb,ryby, je ťažšie uniknúť. JEDINEČNÝ DIZAJN - Jedinečný dizajn tela a inovované návnadu držiteľ je skvelé pre mäkké plasty alebo živé návnady Poznámka: Bez maloobchodného balenia. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyby a 1-2g chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Háčiky sú veľmi ostré. Prosím, to zvládnuť. Uchovávajte ju mimo dosahu detí. Balenie obsahuje:10pcs skvelé rybárčenie nástroj pre rybolov milenca. ttention :v Dôsledku rôznych výrobnej šarže, prosím, aby niektoré veľkosť sa líši, ale veľmi nízka, sa líši. Ak si mysli to, prosím, že to cez.

DOPRAVA RÝCHLEJŠIE A ŠETRIČ Vzhľadom na vrchol sezóny, poštovné bude odkladu. Odporúčame vám vybrať www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava a doporučenou Poštou Letecky ako prioritu

Oznámenia 1.Uistite sa, že dodaciu adresu je správne. Adresa nemôže byť upravené po doručení. Ak ste z ruskej Federácie, prosím zanechať MENO a priezvisko ako prijímač meno. Inak, nemôžete prijímať položky z dôvodu regulácie svoj ciel. 2.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiely, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Vezmite prosím na vedomie, 3.Prosím, dovoľte 0-1 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: ul prípravok hlavu, prípravok hlavu g, upínacie hlavy, moria prípravok hlavu, záber na háku, 3 Hlavu, tautog prípravok hlavu, háčik offset, 1 prípravok hlavu, guľka jig.


( 2 Hodnotenie )

Počet