400/800KG Lešenie Elektrické Reťazové Domácnosti Žeriav Kábel Reťazové Elektrický Naviják Zdvíhacie Motor Namontovaný Dielňa-Garáž Shop

€87.84


400/800KG Lešenie Elektrické Reťazové Domácnosti Žeriav Kábel Reťazové Elektrický Naviják Zdvíhacie Motor Namontovaný Dielňa-Garáž Shop

Elektrické reťazové je špeciálne zdvíhacie zariadenia, nainštalované v žeriav, portálový žeriav na vrchole. Má malé rozmery, nízka hmotnosť, jednoduchá obsluha a jednoduché použitie. Zdvihnúť sa používa hlavne pre použitie v Domácnosti,priemyselné,banské podniky, skladovanie, terminálov a na iných miestach. To je zlepšenie efektívnosti práce, zlepšiť pracovné podmienky potrebné mechanizmy.

Funkcia:

Môže pracovať v úzkom poli

Domov 220V napájanie prevádzky, nie je potrebné nastaviť trojfázový výkon

Kompaktný dizajn, ľahký a kompaktný, ľahko sa prenáša

Krytu oceľ materiál, odolný

Plug-in, napájací zdroj, jednoduché použitie

12 oceľové lano s cieľom uspokojiť potreby práce

Vysoko kvalitnej medi chladenie motora, nie burn out

Vybavené diaľkové ovládanie, manuálne ovládanie

Vybavené hornej časti zariadenie, jednoduché na inštaláciu vysoko mobilné

S obmedzovače, aby sa zabezpečilo, že použitie drôtov lana nie je posunuté pozícia

Vysoko kvalitné anti-rotácia bold pevné lano, majúc veľký, nie je zlomená

Háčik hrubší materiál, manipulácia, integrované, nie je ľahké zlomiť, silná schopnosť niesť

Špecifikácie:

Napätie: 220V/50Hz EÚ Plug

Brutto hmotnosť: 18.2 KG

Skutočná hmotnosť: 17.3 KG

Dĺžka kábla: 12 M

Kábel priemer: 6MM

Príkon: 1450 W

Napájací kábel dĺžka: 46 CM

Diaľkové ovládanie line dĺžka: 104 CM

Použitie typ: jeden háčik/dvojitý háčik

Jedna /dve háčika kapacita: 400/800KG

Jedna /dve háčika rýchlosť zdvihu (m/min): 8/4

Jednolôžková /dvojlôžková hákom zdvíhacieho výška: 12M/6M

Oceľ materiál: anti-rotácia pozinkovaná oceľ

Balenie vrátane:

1X Dvojlôžková visí kladka háčik

2X Tekvica tŕstia

4X Montážne skrutky

1X Manuál

Platby: 1.Platba musí byť vykonaná do 5 dní aukcie uzávierky. 2.Môžete platiť pomocou Visa,Mastercard,Western Union,QiWi a Bankový Prevod.Akceptujeme aj Alipay na www.tantra-egypt.sk. 3.Nie sme zodpovednosť za žiadne dôležité povinnosti,dane a poplatky.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou 4.Uveďte vaše špeciálne požiadavky v správe sekcii poznámky keď si vykonať platbu. Poštovné: 1. Doprava po celom svete. (Nemáme loď na post box) 2. Budeme e-mailom vám sledovacie číslo raz položka dodané takže môžete sledovať vašu zásielku v detaile. 3. Máme loď položky hlavne cez EMS, Hong Kong Post,Čína Príspevok,DHL,UPS,FedEx,TNT a Špeciálnu Linku Expresné Služby. 4. Dodacia lehota: Všeobecne potrebovať o 6 až 15 pracovných dní, najviac kapitálu a veľké mestá, malé mestá, alebo odľahlých oblastiach môžu potrebovať trochu viac. 5. Takmer všetky zásielky budú doručené priamo z našej niekoľkých skladov váš list/dvere, to je viac appreciately, že ak necháte podrobné bydlisko adresu s platnou kontaktné telefónne číslo. Záruka: 1. Všetky naše položky (ak nie je uvedené inak) sú zaistené, aby sa úplne nové a vykonáva s plne najmenej 12 mesiacov Záruka. 2. Za škodu pri príchode, prosím, družstvo fotografovať na škody, a pošlite nám ich na overenie. 3. Pre potvrdil, drobné výrobok chybný o váš súhlas, môžeme vás poslať náhradné diely, väčšinou nie sú zadarmo, ale pre tých, drahé súčasti (napríklad LCD OBRAZOVKA),môžete len vrátiť poškodené diely na výmenu tie dobré. 4. Kupujúci znáša poštovné za vrátenie, budeme platiť za preposielanie. Pripomienky: 1.Necháme pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. 2.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 3.Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku, potom ju dostane,sme vám uspokojivé riešenie, než nechať Neutrálne alebo Negatívne spätné Väzby.

Štítky: face lift, lano navijaku, prenosný navijak, nástroj workshop, ovládať elektrický naviják, brp outlander, výťah výťah, kábel žľazy nepremokavé, elektrická mini navijak, žeriav výťah.


( 1 Hodnotenie )

Počet