Z nehrdzavejúcej ocele jar drôtu pevného drôtu celý pevný drôt 0.2/0.3/0.4/0.5/0.6/0.8 Jar Oceľový Drôt

€3.60


Z nehrdzavejúcej ocele jar drôt/pevný drôt/full pevný drôt

-100% Úplne nové.

-Materiál: 304 nerezovej ocele (nebude hrdza)

-Priemer: 0,2 mm,0,25 m, 0,3 mm, 0,4 mm, 0,5 mm, 0.6 mm, 0.7 mm,na 0,8 mm, 0,9 mm,

-1mm, 1.1 mm,1,2 mm, 1.3 mm,1.4 mm,1,5 mm,1,6 mm,1.7 mm,1.8 mm,2 mm,2,5 mm,3 mm,4 mm,5 mm,

-Dĺžka: Podľa Objednávky. Prosím, vyberte si, ktorý chcete z drop-down menu.

(Ak nemôžete nájsť iné veľkosti,prosím, kontaktujte ma.)

-Jeden z nehrdzavejúcej ocele lano , hladký povrch bez otrepov , flexibilné , svetlé.

-Flexibilné, môže robiť pružiny, nosenie korálky, môže znížiť mydlo, strih vajcia ,rez huby, výťah vzorky linka, Široko používané v textilnom, chemickom potrubia, osobné DIY, ručne tkané, kovové šperky DIY atď.

Otázka : Ak si kúpim 2X(0.2mmX10meters), koľko metrov dostanem? Odpoveď : Budete mať 20 metrov kontinuálneho drôtu. Vezmite prosím na vedomie, že všetky oceľové drôty sú rezané v predvolenom nastavení, je nepretržitý dĺžka (pokiaľ sa nás opýtať na rez)

Otázka : Keď sme sa venovať, ako dlho trvá proces objednávky? Odpoveď : V priebehu dvoch dní Otázka : Ako dlho prepravy? Odpoveď : Normálne, rýchlosť je veľmi rýchle (12-32 dní), Ale počas epidémie obdobie, lety na cieľové krajiny sú znížené, takže tam bude trochu odkladu (18-56 dní), ale nebojte sa, všetky balíky dorazí bezpečne. Otázka : Kde môžem skontrolovať stav dopravy balíka? Odpoveď : Ak sa rozhodnete hospodárskej dopravy, neposkytla sledovacie číslo. Ak sa rozhodnete štandardná doprava, tam bude sledovacie číslo zásielky, prosím, kontaktujte nás a informujte sa. Alebo sa môžete pozrieť tu: Otázka : môžem kúpiť veľa produktov, môžem kombinovať poštovné náklady? Odpoveď : Áno, môžeme kombinovať poštovného pre vás, ušetriť náklady na dopravu a poskytovať zľavy! Otázka : môžem si kúpiť veľa produktov, je to poslal jeden balíček? Odpoveď : Áno, používame jeden balíček poslať! Otázka : chcem kúpiť veľa produktov z vašej predajni, ako 100 KG alebo 500KG, môžem použiť ocean shipping? Odpoveď : Áno, sme spoločnosť, môže zachrániť náklad, použitie námornej nákladnej prepravy, trvá približne 40 dní, kým na svete! Rôzne krajiny majú rôzne prepravné časy. Môžu byť dodávané priamo do vášho domova, door-to-door service (tzv. "ddp"), iba $ 1.5 za kilogram, prosím, kontaktujte nás. Otázka : som cudzieho predávajúceho a chcete veľkoobchodné produkty vo vašom obchode. Je tam veľkoobchodné ceny? Odpoveď : Áno, ak ste predajcom v zahraničí. Ak si chcete kúpiť veľa produktov, sme vám mohli poskytnúť najlepšiu cenu. A dlhodobú spoluprácu s vami na vytvorenie veľmi priateľský vzťah.

Štítky: jar, nerezový drôt, ciálny springs, kábel zásob, jar drôt, drôt, z nehrdzavejúcej ocele, jar oceľový drôt, medený drôt, šperky z nerezovej ocele, komprimovať jar.


( 2 Hodnotenie )

Počet