Asférické Photochromic jednej vízie objektív Index 1.61 AR nátery / tenšie Predpis objektív / Prechod objektív/Hnedá Šedá

€31.01


1. 1.61 vysoký index Asférické Photochromic jednej vízie objektív

2. Farba môže byť Sivý

3. Rozsah výkonu a ceny

0.00 ~ -8.00/0 ~ -2.00

0.00 ~ +6.00/0 ~ -2.00

Špeciálne diopter prosím, kontaktujte náš zákaznícky serive.

4. Prechody, stmavenie na vystavenie slnečnému žiareniu, availiable farby: hnedá a sivá.

Môžeme zostaviť kompletný okuliare, môže dodať guľové a aspherical šošovky.(Poznámka: môžeme predať optické rámik a šošovky spolu. Láskavo kontaktujte nás, ak si iba chcete kúpiť optické šošovky)

Zvoľte si, prosím, doprava zadarmo, ak ste nasaďte objektív s nami.

Keď si ju kúpite s optickým rám vezmite prosím na vedomie, to jedno videnie na blízko alebo ďaleko videnie.

Objektív cenník

prosím kliknite na každú možnosť, aby každý odkaz.

Ako čítať vaše predpis:

Na typickej predpis, uvidíte dve sady riadkov. Väčšinu času hornej časti je pre vašu OD alebo pravé oko, zatiaľ čo spodná časť je pre váš OS alebo ľavé oko.

Pre Vzdialenosť, oprava, vždy by mal byť hodnoty podľa Sfére a väčšinu času je negatívny. Jeho skratka je "D. V.", ktoré stojí za Videnie Vzdialenosť.

Na Čítanie len na opravu, vždy by mal byť hodnoty podľa sfére a väčšinu času to je pozitívne. Ak je hodnota pod Videnie na Blízko (N. V., N. V. O.), potom zadajte moc v SPODNEJ časti formulára a nechať PRIDAŤ energie prázdne alebo ("0.00").

Pre korekciu astigmatizmu, prosím, na vedomie, že, že Valca (CYL) a Osi sú vždy poskytnuté spolu. Pre ľubovoľnú hodnotu Valca vždy by mal byť hodnota pre Os. Niektorí lekári používajú pozitívne (+) valec a niektoré používa záporná (-), tam je veľký rozdiel medzi dvoma preto prosím venujte pozornosť na pozitívne a negatívne príznaky. Ak nemáte korekciu astigmatizmu, lekári môžu len nechať prázdne, alebo jednoducho SPH alebo DS, čo znamená, Oblasti alebo Diopter Sfére. Os by mal byť z 1-180 stupňov, ak sa zobrazí hodnotu ako " 5 "podľa osi, to je tiež isté, ako "005", alebo "5 stupňov'. Vždy by mal byť celé číslo a tam by mala byť bez desatinných bod na osi.

Pre Bifocals a Progresívnych šošoviek, kontaktujte prosím váš očný lekár, či Toho je pre Bifocals alebo Postupné. Väčšinu času, v porovnaní s Bifocal Toho, Okrem Postupného je vyššia o 0.25, tak prosím skontrolujte. Údaj vedieť, či váš recept je pre Postupné je PAL poznámka napísané na predpis; len jedna PRIDAŤ znamená okrem Ĺavého a Pravého oči sú rovnaké. Vezmite prosím na vedomie, že sme procesu minimálne +1,00 eur a maximálne +3,00 eur pre Doplnenie právomoci.

Oko Lekári sa niekedy odísť z desatinnú čiarku na Gule, Valca a Doplnenie. Napríklad, -25 alebo +175, je to pochopil -0.25 a +1.75.

Veľmi dôležité je, venujte pozornosť na plus a mínus, pretože to bude výrazne ovplyvniť objektív. Ak je niečo, čo na predpis, ktoré nepoznáte, kontaktujte náš Zákaznícky Servis a my vám radi pomôžeme.

Aký je váš pupillary distance(PD) a ako získať:

PD, alebo pupillary distance je vzdialenosť od stredu žiak (čierna škvrna v oku) jedného oka do druhého. Toto meranie zušľachťuje polohy šošoviek do rámu, ktorý ste si vybrali. To môže byť uvedené v zápisnici podľa vášho optician alebo lekár, a preto vám odporúčame, aby ste sa opýtať na to, keď budete mať svoju víziu kontrolovať. Prípadne môžete požiadať niekoho, aby opatrenie je pre vás, ale poradiť im, aby sa v o nezávislej preč od vás. Môžete tiež merať sám tvárou v tvár zrkadlo. Na jednej zraku, šošovky, môžete použiť priemerné PD z 63mm, ale pre Bifocal alebo Progresívne šošovky, stále sme vám odporučiť, aby sa získať tieto informácie od poskytovateľa optician. Pre vašu informáciu, väčšina dospelých " PD je medzi 55-65mm. Niekedy lekári sa poskytujú dve rôzne hodnoty pre PD, nižšie sú uvedené niektoré scenáre:

a. Hodnoty sú vyššie ako 65/60, prvý PD je zvyčajne pre Vzdialenosť PD a druhý je pre Čítanie PD

b. Hodnoty sú nižšie ako 33.5/31.5, prvý PD je zvyčajne pre Pravé Oko a druhá je pre Ľavé Oko.

c. Hodnoty sú rovnaké ako 30.5/30.5, môžete pridať tieto dve hodnoty dokopy ako máme len jedno pole pre PD. Budeme len rozdeliť ho na našej strane.

Štítky: lak na nechty tenšie, lupa " šošovky, šošovky, sklo len, latexové farby, riedidlom, sklenené šošovky, sklo na objektív, olejové farby nastavené, sklon kamery.


( 1 Hodnotenie )

Počet