Okuliare na čítanie Reťazca Retro Pearl Lupa " slnečné Okuliare Predstavenie Kábel, Remienok na Krk String Maska Reťazca Oko nosiť Módne Šperky

€2.73


Zavedenie nového výrobku Výrobok materi al: Meď

Vsadenie materiál: Sladkovodná Perla

Pokovovanie: Zlato

Spôsob Použitia: po Prvé, dal silikónové krúžky na oboch koncoch Lupa " Reťazca na zrkadlo nohu, a potom použite kovovú sponu na silikónový krúžok na držanie zrkadlo nohu a opraviť ju.

Reťaz dĺžka: Cca 70 cm ( Nie vrátane dvoch koncoch kruhu, vzhľadom na ručné meranie, tam bude nevyhnutne 1-3 cm chyba, myseľ pozor, streľba! )

Balenie: Nezávislé funkcie opp taška balenie

Zabezpečenie kvality: 100% insepction pred doručením

Produkt displej

Drahý priateľ,máme vlastnú továreň ,kontrola kvality je veľmi prísny ,priamy predaj a wholeasale ,Naše produkty sú 100% zbrusu nový a kvality, vitajte na poradiť.

Nákupné Tipy O Farba: Každá fotografia je prijatá ručne, pretože v rôznych zobrazí sa bude zobrazovať rôzne farby, prosím, na vedomie, že produkty, dostanete sa môže mierne chyby s fotografiami.

O veľkosti: meranie údajov každého produktu v obchode sú merané ručne, takže 0.03 je považované za normálne.

O štýl: produkt je určený podľa seba, takže každý tvar a veľkosť bude mať malé odchýlky, prosím pochopiť.

O Dodávky: objednávka môže byť zaslané do 1-3 dní .Dodacia lehota je potrebné o 12-35 pracovných dní,dní z Číny Air Mail a aroud jazera 3-5 pracovných dní od DHL / FeDex / UPS / EMS

Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás a my vám bude slúžiť v prvom rade.

Spätná väzba

Vážení zákazníci, ďakujem moc za nákupy z nás, wetreasure naše everycustomer, vaše fedback Je pre nás veľmi Dôležitá

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte a napíšte ourservice špecialistov kedykoľvek budete chcieť.

Sme wil odpoveď čo najskôr,ak nie je odpoveď v 24houre,prosím, skontrolujte spam Vo vašom nákupnom centre box.

Vysoko oceňujeme vašu POZITÍVNU spätnú väzbu. Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc.

Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazník Servise, tak wewill snažiť vyriešiť akýkoľvek problém, ktorý máte s theproducts.

Prosím, NENECHÁVAJ negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak youhaven' t prijatá položka v 60 dní, prosím, kontaktujte nás. My sa ozveme sa čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Štítky: fuji fotoaparát polaroid, zameranie endoskopu wifi, vybavenie izby žena, embout guidon f800st, figúrka mačka sedí, zariadenia wi-fi mesta, figúrka mačka mýval, vybavenie strany dieťa, embout akrapovic f32.


( 0 Hodnotenie )

Počet