MESIACE 16 MM Presnosť Planetárny Redukcia Gear Motor Super Vysoký krútiaci moment Micro Full Metal Prevodovka, Servo Výstroj Stepper Motor

€4.84


NA všetkých kupujúci priateľmi: Stepper motor vyžaduje stepper motor vodič doska pre prácu!Na odkaz nižšie je multi-function stepper motor ovládač dosky. V snahe znížiť dodaciu dobu, odporúčame kúpiť spolu.

Tipy: Ak potrebujete Veľké množstvo, prosím, kontaktujte nás, môžeme wholesales.

Špecifikácia :

stav :Používané

Motor vonkajší priemer: 20 MM Redukcia vonkajší priemer: 15.7 MM Výstupný hriadeľ priemer: 3 MM Výstupný hriadeľ > dĺžka: 13.5 MM Motor výška: 49.6 MM (motor + gear box) Motorové hmotnosť: 54 g Motorových fáza odporu: 6.4 ohmov 6V skratový prúd: 0.82 A Planetárna Prevodovka: Tri úrovne planetárny zníženie Zníženie pomer: 1:64 (1280 impulzov na otáčku) Motorové krok uhol: 18 stupňov Výstupného hriadeľa krok uhol: 0.28125 stupňov

Tipy: ak chceme otestovať pracovné štátu, 5V-12V napätie tento stepper motor. 6v-9.6 v môže pracovať dlhý čas. Keď napätie nedosiahne 12V, motor bude trochu vážne, 12v napätie nie je vhodný pre dlhodobú prevádzku. Demontáž presnosť krokovanie planetárny zníženie motora. Motor je two-phase štyri-wire 20 MM stepper motor s spätnú väzbu na zadnej strane. Zníženie prevodovka je all-metal planetárny zníženie prevodovky. Tri fázy planetárny výstroj je spomalila. Výstupný hriadeľ je dvojité guľôčkové ložiská polohy trubice je vo vzpriamenej polohe a spracovanie je vynikajúce. Pôvodne, high-end presné elektronické komponenty používané na satelitné zariadenia boli použité, takže spätnej kontroly je potrebné neskôr. Výstupný hriadeľ motora je stanovená s dvojitým guličkovým ložiskom, a to môže byť vidieť, že použitie motora je v mieste s veľmi prísne požiadavky. Chvost motor má dve silné magnety z neodýmu, železa, bóru. Magnetické pole sa používa na zmysel IC signál. Keď sa motor otáča raz, to výstupov dvoch pulz signály. Pretože zníženie pomeru planetárna prevodovka 1:64, takže keď výstupného hriadeľa Po jednom revolúcie, 128 pulz signály na výstup. Ak by sme ho používať ako obyčajné dve fázy štyri-wire krokovanie planetárny zamerané motor, môžeme ignorovať spätnú väzbu, kontrolu a priamo riadiť dva-štyri fázy-vodič motorových, a to môže byť použité normálne. Planetárnej zníženie prevodovka je all-kovová konštrukcia s tri etapy planetárny redukčné ozubené prevody. Posledná fáza planetárny zníženie výstroj B-druh motora je výrazne pribrala, a v poslednom štádiu výstroj A-typ motora nie je zhustne. Výmena kolesa na štyri planetárne koliesko by tiež znamenalo posilniť.

Balík Obsahuje:

Motor x 1pcs Stav: Používané

Štítky: nema8, gear motor s, 9g servo, servo motor auta cnc, dlho červ gear motor, rc servo, micro motora, DC Motor, prevodovky zadnej strane, dc vysoký krútiaci moment motora.


( 2 Hodnotenie )

Počet