BKA30C-F2 biaxial 360degrees otáčania hodiny motor,stepper motor,nástroj stepper motor,micro motor,kompatibilné s vid69-02

€3.61


steppery sú všetky nové motorové, pretože sme výrobca. Náš tovar je na obrázku môj telefón.Naše výrobky sú lepšie ako obrázky. Ak ste nástroj factory, potrebujete informácie, kontaktujte nás a nechajte váš e-mail. Pretože časový rozdiel, treba byť trpezlivý, dáme vám prvý raz. A úprimne dúfam, že sa na spoluprácu s vami na dlhú dobu. Ak budete mať veľké množstvo, napríklad desiatky tisíc každý mesiac, prosím, kontaktujte nás, vyjednávať ceny. -------------------------------------------------------------------------------------- Maloobchodnom balení vzorka: Nákupné Tipy. 1.Služby po celý rok s výnimkou Jarný Festival. 2.100% steppery sú všetky nové motor, tento motor sme výrobcovia. 3. Naša spoločnosť podporu rôznych služba express, môžete výber vášho výslovného podľa vašej aktuálnej situácii 4.Naša spoločnosť nebude niesť žiadnu zodpovednosť za spôsobené express spoločnosti faktory, alebo tovaru straty spôsobené oneskoreným a vyššej moci faktory 5. Na 7 dní vrátiť a/alebo výmenu tovaru, naša spoločnosť nebude mať nákladnej okrem tovaru " problémy s kvalitou.Dúfam, že sa vám môže porozumieť. 6.Ak vaša krajina potrebuje vyberať dane, to by mal znášať všetky dôsledky, ktoré ste. 7.Ak nie ste spokojní s nami, prosím, dajte nám návrhy, akonáhle je to možné. 8.Nakoniec, prajeme vám majú radi nakupovanie. Ďakujem.

Štítky: dm542t nema23 auta, zatvorte slučku nema 23, nema8, dc moter, krokovanie gear motor, stepper motor 12 v, micro motora, 17hs6401, modelovanie micro motory, DC Motor.


( 1 Hodnotenie )

Počet