Ženy bez Ramienok Shaperwear celého Tela Sklzu Bezšvíkové Cielené Pevné Bruško Kontroly Sklzu Pod Šaty limming Orgán Obrážačka Bielizeň

€7.35


POPIS

Nylon80%, Spandex20%, Miss Moly je Obliekať sa tiahne dobre, aby sa zmestili rôzne veľkosti žien a nemá žiadne stopy, ktoré nie kopať do kože, keď je v prevádzke.Nylon a spandex textílie sú mäkké, v pohode, priedušný a ľahko na kožu.Ak chcete pohodlnejšie skúsenosti,môžete si vybrať veľkosť hore. Kontrolná Úroveň: Stredné cielené firma ovládanie, poskytuje 360 stupňov extra pohodlné pevné kontroly na vaše celé telo sa napína vaše brucho, pás a stehná, zníženie muffin topy a chudnutie vašej postavy. nie len splošťuje pása, bokov a stehien, ale aj zostáva na mieste. Plynulá a bez Ramienok Dizajn: Plynulý dizajn, aby bolo Neviditeľné pod oblečenie, šaty a sukne.Naše ramienok celého tela sklzu shaper vám pevné kontroly z poprsie na bum, a môžete mať voľnosť, aby si bez ramienok štýly. Priedušná a Vlhkosti Wicking: Priedušná a inovatívne super elastická tkanina, ktorá sa prispôsobí bezchybne vašej pokožke, a dobre sedí, aby sa zabránilo zhromažďovanie a alebo prevrátenia.Môžete nosiť tento celého tela sklzu shaper celý deň bez nepohodlie. Č Rolling:Naše Shapewear nebude roll alebo sklzu, a hladké plné-slip pochutil na celé telo a zostáva na mieste. Super pohodlné nosenie, že objatie vaše krivky a nebude obťažovať vás, zatiaľ čo na sebe.

Štítky: telo shapewear ženy, regal shin lim, kombinézu, shaper, tvar bielizeň ženy, župan nastaviť, kombinéza shaperwear, lenceria transparentné žena, strieľať cieľ, hot sexy ženy foto.


( 1 Hodnotenie )

Počet