Ženy Ponoriť V Krku Orgán Obrážačka Backless Kombinézu Shapewear Backless Bezšvíkové U Ponoriť Kombinézu Svadobné Remeň Shaper

€9.00


POPIS

【JEDNODUCHÉ PRE TOALETY BREAK] vyzýva rozkroku je nastaviteľné háčika, ktoré sú vhodné pre váš trup v akejkoľvek dĺžke, sa tiež, bez obáv o svoje nepríjemnosti ísť do kúpeľne. AK POTREBUJETE ĎALŠIU POMOC, PROSÍM VYBERTE SI JEDEN POHÁR MENŠÍ. 【PREDNÉ A SPÄŤ] vyzýva Nízke vrhať shapewear vybudovať sexistické pozrieť pod oblečenie, Jasné pásy vyjadriť svoj dokonalý rameno a ideálne späť. Vhodné pre mnoho nastavení: svadby, party, bežné, ísť von 【SHAPR sa VAŠE TELO DOBRE] vyzýva Podprsenka Pad, Underwire, náš kombinézach sú dobre podporované a energický, poskytuje výťah pre vaše prsia a dobré ovládanie pre svoje bruško, chrániť ich pred ovisnuté. 【NASTAVITEĽNÉ A ODNÍMATEĽNÉ POPRUHY] vyzýva dĺžka popruhov je nastaviteľná, 3 háčiky z dvoch stranách kombinézu pre popruhy upravená tak, by ste mohli upraviť je, keď sa cítite trochu väčšie alebo menšie, ak nemáte pocit, že to popruhy, môžete ho odstrániť z oblek 【JASNÉ, TANGÁ V STREDE] vyzýva Prepojené na dvoch stranách hornej časti polovicu dáva dostatok podporuje v prípade, že prsia sú rozptýlené, zaistí, že vaše tvar je ideálny pri akejkoľvek príležitosti, ako sú svadby, párty, klub, alebo každodenného života.

Podprsenka Dizajn

Na shapewear s Podprsenku.Podprsenka handričku, použiť priedušný & Vysoká pružnosť materiálu .Vhodné Pre všetky druhy prsia!

Mäkká Tkanina

Tvárny tkanina pre ľahké dať na. Hladký dizajn pre neviditeľné pod akýkoľvek typ oblečenia.

Otvorené rozkroku s 3 nastaviteľné háky

Nastaviteľné 3 riadky hák a oko uzávery v rozkroku. Otvorené rozkroku dizajn pre pohodlné kúpeľňa použitie.

Štítky: moje sexuálne hračky, korzet sweatsuit, kombinéza žena, tangá žena, shaper, babydoll lenceria, kombinéza váš telefón, galter priesvitný set spodnej bielizne, top ženy, hot sexy ženy foto.


( 3 Hodnotenie )

Počet