10pcs 35 cm Telefónny Kábel Narovnať 2m Mikrofón, Prijímač Line RJ22 4C Konektor Medený Drôt Hlasitosti Telefónu Krivky Slúchadlo, Kábel

€13.00


Venujte prosím pozornosť kupujúceho priatelia! ! ! Dĺžka Telefónneho Kábla je o 30~35 cm v normálnom stave, a maximálna dĺžka vypracovaný priamka môže dosiahnuť 2 metre.

Tento produkt Black & White dvoch farbách kúpiť, Ak potrebujete biela, prosím, kliknite na obrázok nižšie pre nákup

Upozornenie! Tento produkt je čisto medené drôty jadro, jasný zvuk. Prosím, nie v porovnaní s inými nízkej kvality, oceľové alebo hliníkové jadro produkty .

Táto linka sa používa 4P4C špecifikácie, môžu byť použité pre analógové telefóny a digitálne telefóny

Ak potrebujete viac hromadné nakupovanie, po miesto, aby sa, prosím, neponáhľajte platiť, dáme vám viac zľava

Tento produkt je možné prispôsobiť

Názov produktu: Dlhé zadajte Telefónne slúchadlo šnúra Medi hlasitosti telefónu krivka 2 meter ( maximálna dĺžka vedúcej priamo ) kábel Mikrofónu

Vlastnosti produktu Štyri-core telefónnej linky (telephone krivky) pre základnú jednotku a slúchadlom rukoväte telefónne spojenie môže byť veľké množstvo špecifikácií; farby sú čierna, biela a červená farby; vhodný pre všetky značky telefónne slúchadlo šnúra, sú jednotné, takže sa nemusíte obávať, nie je možné používať, vitajte veľkoobchod! Tento Telefón krivka nie je úsek, že dĺžka rozšírená o 35 CM, po strečing na 2 metre, v každom z nich sú jednotlivo balené.

Produkt Obrázky a Grafické Inštrukcie

Za normálnych podmienok, celková dĺžka telefónna linka = dĺžka zakrivená časť je asi 23 cm + dĺžka ľavý koniec je o 10 cm + dĺžka pravom konci je 5 cm. Preto, celková dĺžka telefónna linka je asi 33-38 cm za normálnych podmienok, a celková dĺžka je 2 metre po tom, ako bol úplne vypitvané do priamky.

Štítky: headset retro, 4p4c, ip telefón, kábel telefónne slúchadlo, telefón, ftp, rj45, AV220, vnútorné intercom, krátke rj11 kábel, adaptér rj9.


( 1 Hodnotenie )

Počet