Touchfive Alkohol Značky 30/40/60/80/168Colors Dual Head Náčrt Značky, Štetec, Pero Sada Na Kreslenie Mangy Dizajn Umelecké potreby

€14.94


❤ Teplé Tipy Na Darček Voľba: Pre množstvo: Deti začiatočníci si môžu vybrať naše 40 farieb, keď sa chcú dozvedieť viac o maľovanie, môžete si vybrať, 60 alebo 80 farby; 60 farba a 80 farba je pre osobu, s základy maľby. Milovníkov umenia alebo právnickou osobou, musí vybrať 168 farby, becuse majú podrobnejšie farba požiadavky. Pre typy farieb: Všeobecné dizajn je pre ľudí, ktorí nemajú žiadne špecifické požiadavky na typ maľby. Móda, animácie, architectire dizajn je dobrý pre módu, anination a architectire priemysel. Popis:

Značka Druh: Animácia Značku

Farba : 40/60/80/168 Farba

Body materiál: Plast v bezpečí a healty pre ľudský organizmus a životné prostredie.

Značka Farba: Báze Alkoholu Značky

Vlastnosti: Vysoká kvalita,non-jedovaté a quick-dry, farebné a Zvýrazniť, môžete udržať v 2 rokov nebudú suché.

Platné dav: umelec & milovník umenia & beggine & student & detí, atď balenie Obsahuje:

1 sada 40/60/80/168 animácia, dizajn, farebné perá značky(biela/čierna tela) bude dobre zabalený, prosím, nebojte sa o poštovné. Teplé Tipy : Marker atrament pre alkohol, občas môže suchý pre leteckú dopravu, alebo horúce počasie, ak sa zobrazí sušené značky, prosím, kontaktujte nás, budeme odoslať alebo vrátenie peňazí.

Štítky: umenie alkohol značky, pero touchfive 80, touchfive značky 108, manhwa, tombow dual kefa 10, kefa značku, značka, kefa perá značky, pro alkoholu značku, štetec, pero.


( 1 Hodnotenie )

Počet