Nepremokavé Morských Prierez Veľkosť Audio Stereo Bluetooth Motocykel MP3 FM, AM Radio Player, FM AM Prijímač Pre Lodí SPA ATV, UTV Yacht

€43.53


startIsvModuleWrap8049

endIs

Úvod:

Tento malý vodotesný stereo je skvelé pre aplikácie, kde je obmedzený priestor je k dispozícii. Aj keď je to len rozchod veľkosť, stále môže výkon až 4 reproduktory s 40 wattov (špičkový výkon) na kanál.

Tento stereo nemá žiadne CD prehrávač. Namiesto toho má AM/FM rádio a RCA Aux audio vstupov na zadnej strane, ktoré môžu byť použité na prehrávanie audia z ipod, prenosný satelitné rádiá, atď. To tiež bude hrať váš digitálny MP3 súbory po pripojení vášho MP3 prehrávača alebo Flash disk na zadné USB port (MP3 hráčov bude tiež možné dobíjať).

Jednotka tiež podporuje Bluetooth pre bezdrôtové streamovanie hudby z vášho iPhone / Android alebo podobné zariadenie Bluetooth.

Line out je tiež k dispozícii pre pripojenie na externý zosilňovač.

Ideálne pre: Motocykle, menšie rybárske lode, cuddy kabíny, ski, člny a PWCs, jednotka je taktiež ideálny pre spa-bazény, štvorkolky, golfové vozíky a RVs.

Hlavné funkcie:

100% Zbrusu Nový

MP3/USB

AUX vstup

Rádio FM AM

Aux/RCA vstup

RCA výstup

Bluetooth Hudobné Funkcie

Hodiny/24 Hod

USA a Európska Rádio Frekvencia

Bass/Treble/Balance

4X 40 W Zosilňovač

Napájanie: DC 12V

Nepremokavé Úroveň :IP66 Štandard)

Spĺňa ASTM 117 soľ/hmla štandard

Pevné hliníkové šasi

Gumené Hmatové Akčné Tlačidlá Na Ovládanie

High Definition Pozitívne LCD Displej

Jasné LED osvetlenie

Obsah balenia:

Drôtené káblové x 1PCS

Nainštalujte Držiak s skrutky x 1PCS

Anglický Návod na obsluhu X 1PCS

Čisto Biely Retail Box x 1PCS

(Malé Upozornenie:farba Tlačidlo Napájania

Červená a Čierna sú všetky rovnaké Funkcie)

Vonkajšie & Nepremokavé Test

O nás: MarineMaxx Elektronika je Čína je popredným dodávateľom spotrebná Elektronika ,Máme najväčší výber Elektroniky, Morské Elektronika, Domáce Aplikácie Elektroniky. Naším cieľom je dostať vašu 100% Spokojnosť z objednávky základu, poskytovanie one-stop-shop služby pre našich zákazníkov. Máme mnoho rokov odborných skúseností v oblasti spotrebnej Elektroniky. Náš záväzok poskytovať najvyššiu úroveň služieb siaha od počiatočného skúmania prostredníctvom našich špecializovaných po podpore predaja a náš tím je k dispozícii na pomoc s akékoľvek otázky, ktoré môžete mať počas celej doby životnosti našich výrobkov. Zásielky: Naše Prepravné Náklady zahŕňajú náklady na dopravu, manipuláciu a vysoko kvalitné, balenia. Nie sme zodpovední za nedoručila adresu. Vyhradzujeme právo účtovať prepravné opäť vrátený tovar vzhľadom na nesprávnu adresu. Položky sú zvyčajne dodávaný do 3 dní po platba bola overená (Sat. & Sun. vylúčené.) Tovar vám bude odoslané prostredníctvom EMS/FedEx/DHL/UPS/Čína Príspevok Air Mail . Uveďte podrobné adresu a kontaktné čísla, ktoré sú veľmi dôležité pre kuriéra. Upozornenie: Objednávky s freeshipping politiky budú odoslané prostredníctvom najlepšie spôsob dopravy naše logistics expert. Poškodenie alebo chýbajúce súčasti: Naše produkty sú všetky úplne nové a starostlivo kontrolované pred odoslaním von. Prosím, skontrolujte balík pred kuriérom listy. Ak dostanete nefunkčný položky alebo chýbajúce časti, prosím, majte na pôvodnom balení, a e-mail fotografie a vaše kontaktné číslo k nám do 5 dní. Ak výrobkov, prípadne poškodenie počas dodania, zákazníkov si správe v 5 dní s vaše kontaktné číslo a fotografie zobrazujúce škody. Medzitým, to môže trvať približne 15 dní na lodnej prípad vyšetrovať, vďaka za pochopenie. Warranty &vrátenia peňazí: zaručujeme za Prístroj proti vady materiálu a spracovania za bežné spotrebiteľské použitie pre jedného roka od dátumu prijatia tovaru. Táto obmedzená záruka sa vzťahuje iba na hardvérové komponenty produktov, ktoré nie sú predmetom nehodou, nesprávnym použitím, nedbalosťou, požiaru alebo iné vonkajšie príčiny, neoprávneného užívania, zmeny alebo opravy, alebo komerčné použitie. Platby: akceptujeme všetky platobné metódy na www.tantra-egypt.sk, ako sú Visa,Mastercard,Western Union,Maestro, Moneybookers, Bankový Prevod,atď. Pre ďalšie informácie ,prosím zadajte www.tantra-egypt.sk pomoc centrum pre usmernenie. Spätná väzba a Hodnotenie: Budeme pracovať s vami, až kým nebudete spokojní. úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívne komentáre.Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás prostredníctvom "Moje Správy" alebo "Opýtať sa Predajcu Otázky" pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby.PROSÍM, NIE listy nám 1, 2, 3 -hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu, pretože sa rovná zápornej spätnej väzby.

Štítky: autorádio, audio auto, rádio renault symbol, kovový hliník, audio prepínač, prijímač tecsun, fm rádio, mp3 pôvodu, príslušenstvo čln, m3 prehrávač, bluetooth.


( 2 Hodnotenie )

Počet