Morské Bluetooth Stereo Loď Rádio, Digitálne Médiá, Audio FM AM MP3 Prehrávač + 4 palcový Morských Vodotesný Box Reproduktory Pre Loď ATV, UTV

€91.82


Pridať Bluetooth audio streaming do vašej lode, silové športy vozidla a vírivka

S Marinemax Morských Prijímač Digitálnych Médií môžete pridať streamovanie hudby na takmer akúkoľvek stereo systém. Táto IP-67 vodotesná jednotka vyhovuje štandardu 3" ručička otáčkomera otvory a zahŕňa montáž hardvéru, takže si môžete vychutnať AM FM vysielanie hudby zo smartphone skladieb alebo trendov hudby na aplikácie, ako napríklad Spotify a Pandora. USB adaptér vyrovnáva umožňuje plug and play hudbu z vášho MP3 prehrávača alebo médiá stick. Či si chcete oddýchnuť vo svojej kúpeľnej vani, s cool jazz prejav nad vami, alebo začať svoje party čln s priateľmi, Velex Morských Prijímač Digitálnych Médií vám umožňuje vychutnať horúce zvuky lete kedykoľvek a kdekoľvek.

Nie je koniec zábavy možnosti

Táto vlajková loď prijímač digitálnych médií má vstavaný Bluetooth A2DP podporu, priame ovládanie pre iPod a iPhone zariadenia k dispozícii cez Bluetooth . So 180 w špičkový výkon, podporuje 4 reproduktory na 25 wattov každý. Silikónový gél tlačidiel a krištáľovo jasné LED displej umožňujú ovládať basy, v ýšky, rovnováha a AM FM predvolieb. Všetky káblové zväzky sú súčasťou Velex prijímač, aby sa inštalácia aj rýchlejšie a jednoduchšie.

Jazdiť na vlnách až do výšky vašich obľúbených digitálnych médií. Pridajte Velex Bluetooth Morských Stereo Prijímač do vášho košíka dnes.

Hlavné Funkcie:

MP3/WMA/FLAC prehrávanie

Bluetooth 4.0, Zvuk Vo Vode

AUX vstup

AM/FM tuner s prednastaveným

EU/US frekvenciu, vyberte položku

Sledovanie Vyhľadávania

EQ nastavenie

4 x výstup maximálne 45 w

Čo je v balení:

1 x Hlavu jednotky

1 x Montážna konzola

2 x Montážne skrutky

2 x Montážne matice

1 x užívateľská príručka

Rezanie Veľkosť:

Vystrihnúť priemer: 3"

Hĺbka: 2.5"

Úvod:

Kto povedať, ťažkotonážne motorové vozidlá a vybavenie nemôže ponúknuť užívateľom skvelé audio, zábava, kým sa na prácu?E-Max Heavy Duty je hrdý na to, predstaviť nové E-Max HS-61 Ťažkých Reproduktory Ag,Konštrukcie,Pomôcky,Off-Highway,Rekreačné,a PowerSport priemysel.V týchto ťažkých box reproduktory sú špeciálne postavený nielen ponúknuť celý rad audio, zábava, keď spárovaná s HS-61 E-Max ťažkých mini nepremokavé AM/FM/WB rádio,ale sú výlučne navrhnutý tak, aby vydržali výzvy z off-road a vonkajšie prostredie.-PREDÁVA SA AKO PÁR.

Vlastnosti: Farba:Biela vstavaným pod reproduktory s montážne držiaky. Príkon kapacita 50X2 wattov. Obsahuje 100mm vzduchu-pozastavenie subwoofer s 25 mm reproduktor, Maximálny príkon 50 w Na frekvenčná odozva 80 - 20.000 Hz * Impedancia 4 ohm Účinnosť 89dB Inštalačná hĺbka 42mm Rozmery 112mm (Š) x 110 mm (H) x102mm (D), Dodávané ako pár dva reproduktory. Sklad: Dostupné skladom, Rýchle Dodanie!

O nás: Vonkajšie Elektronika je Čína je popredným dodávateľom spotrebná Elektronika ,Máme najväčší výber Elektroniky, Morské Elektronika, Domáce Aplikácie Elektroniky. Naším cieľom je dostať vašu 100% Spokojnosť z objednávky základu, poskytovanie one-stop-shop služby pre našich zákazníkov. Máme mnoho rokov odborných skúseností v oblasti spotrebnej Elektroniky. Náš záväzok poskytovať najvyššiu úroveň služieb siaha od počiatočného skúmania prostredníctvom našich špecializovaných po podpore predaja a náš tím je k dispozícii na pomoc s akékoľvek otázky, ktoré môžete mať počas celej doby životnosti našich výrobkov. Zásielky: Naše Prepravné Náklady zahŕňajú náklady na dopravu, manipuláciu a vysoko kvalitné, balenia. Nie sme zodpovední za nedoručila adresu. Vyhradzujeme právo účtovať prepravné opäť vrátený tovar vzhľadom na nesprávnu adresu. Položky sú zvyčajne dodávaný do 3 dní po platba bola overená (Sat. & Sun. vylúčené.) Tovar vám bude odoslané prostredníctvom EMS/FedEx/DHL/UPS/Čína Príspevok Air Mail . Uveďte podrobné adresu a kontaktné čísla, ktoré sú veľmi dôležité pre kuriéra. Upozornenie: Objednávky s freeshipping politiky budú odoslané prostredníctvom najlepšie spôsob dopravy naše logistics expert. Poškodenie alebo chýbajúce súčasti: Naše produkty sú všetky úplne nové a starostlivo kontrolované pred odoslaním von. Prosím, skontrolujte balík pred kuriérom listy. Ak dostanete nefunkčný položky alebo chýbajúce časti, prosím, majte na pôvodnom balení, a e-mail fotografie a vaše kontaktné číslo k nám do 5 dní. Ak výrobkov, prípadne poškodenie počas dodania, zákazníkov si správe v 5 dní s vaše kontaktné číslo a fotografie zobrazujúce škody. Medzitým, to môže trvať približne 15 dní na lodnej prípad vyšetrovať, vďaka za pochopenie. Warranty &vrátenia peňazí: zaručujeme za Prístroj proti vady materiálu a spracovania za bežné spotrebiteľské použitie pre jedného roka od dátumu prijatia tovaru. Táto obmedzená záruka sa vzťahuje iba na hardvérové komponenty produktov, ktoré nie sú predmetom nehodou, nesprávnym použitím, nedbalosťou, požiaru alebo iné vonkajšie príčiny, neoprávneného užívania, zmeny alebo opravy, alebo komerčné použitie. Platby: akceptujeme všetky platobné metódy na www.tantra-egypt.sk, ako sú Visa,Mastercard,Western Union,Maestro, Moneybookers, Bankový Prevod,atď. Pre ďalšie informácie ,prosím zadajte www.tantra-egypt.sk pomoc centrum pre usmernenie. Spätná väzba a Hodnotenie: Budeme pracovať s vami, až kým nebudete spokojní. úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívne komentáre.Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás prostredníctvom "Moje Správy" alebo "Opýtať sa Predajcu Otázky" pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby.PROSÍM, NIE listy nám 1, 2, 3 -hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu, pretože sa rovná zápornej spätnej väzby.

Štítky: atv pre, atv, audio marin, audio čln, marin reproduktor, utv, bluetooth, mp3 prehrávač, marin rádio, som cb, ic v85.


( 1 Hodnotenie )

Počet