Lonsonho Tuya EÚ Smart Plug Wifi Smart Zásuvka Napájania Monitorovanie Energie Šetrič Pracuje S Google Domov Mini Alexa Smartlife APP

€11.51


Lite Konektor na Svetlo Život LED scény svetlo Smart Plug je najjednoduchší spôsob, ako môžete začať ovládanie lampy, ventilátory, a iných ľahkých úžitkových elektroniky. A lonsonho Smart Plug s funkciami, môžete očakávať, že pre váš inteligentný život. Ovládať z ktoréhokoľvek miesta Smart Život app vám pomôže pripojiť sa váš inteligentný konektor do vášho domova 2,4 Ghz Wi-Fi. Môžete ovládať všetky ľahkých úžitkových elektronické kdekoľvek chcete, s Inteligentného Života app. Nastaviť Plány, Vypnite pripojené zariadenia a vypnutie v stanovenom čase. Plán obývacej izbe, ventilátor obrátiť sa na ráno, alebo naplánovať vaše deti' lampa vypnite a dajte im vedieť, že pred spaním. Nastaviť a Zabudnúť Smart Plug je časovač funkcia vám umožňuje nastaviť časovač, ktorý automaticky vypne, takže si môžete sa nikdy nebudete musieť starať o to, či vaše odpojiť zariadenie. Hlasové Ovládanie smart plug pracuje s Alexa, Google Asistent podporované zariadenia pre jednoduché ovládanie hlasom. Váš Domov. Jednej Aplikácie. Smart Život app pracuje s množstvom inteligentných domov zariadenia, umožňujúce jednoduché ovládanie vášho domova z akéhokoľvek Android alebo iOS zariadení. Č Hub Sa Vyžaduje smart plug funguje s akýmkoľvek zabezpečené 2,4 GHz, bezdrôtová sieť bez potreby samostatnej hub. RGB Scény Svetlo Táto zástrčka s RGB scény svetlo, vám príjemnú atmosféru v tme.

Štítky: sr2ez, pamäť šetrič, elektrické šetrič, multi smart plug, gosund smart plug, eú moc zástrčky, tuya smart mini zástrčku, , konektor smart, smart zásuvky wifi, smart zásuvky zigbee.


( 1 Hodnotenie )

Počet