NÁS WiFi Prepínač Mini Zástrčky Bezdrôtové zariadenia Extender Diaľkové Zásuvky Adaptéra s Časovač Smart Home Automation Alexa Google Kompatibilné

€13.88


Funkcie Smart Plug

> Spolupracuje s Alexa > Spolupracuje s Google Asistent > IFTTT Kompatibilné > Harmonogram funkcia > Časovač funkcia > Vytvoriť Skupinu > Podiel na Rodiny

Stanovených Plánov / Časovač

Môžete použiť bezplatnú aplikáciu vytvárať plány / Časovač na automatické zapnutie alebo vypnutie vášho domova elektronika a spotrebiče kedykoľvek. Plánovanie umožňuje zabrániť power-hlad zariadenia z ponechané na dlhšie, ako je potrebné.

Práca s Alexa, Domovská stránka Google

Krok 1: Nastavenie vášho Echo Reproduktor tým, Alexa APP/Domovská stránka Google APP. Krok 2: Zapnutie Zručnosť, ktorá je "Inteligentný Život" v Alexa APP/Domovská stránka Google APP. Krok 3: Odkaz svojho inteligentného života účet na zručnosť. Krok 4: Objavte smart plug a ovládať prístroj pomocou hlasu. Poznámka: Nastavenie Smart Život pred nastavením Alexa/Google Domov.

Diaľkové Ovládanie z ktoréhokoľvek miesta

Zapnite alebo vypnite pripojené zariadenia, nech ste kdekoľvek a kedykoľvek prostredníctvom vášho inteligentného telefónu. Smart Život APP vám umožní pridať toľko Smart Zástrčky, ako by ste chceli sledovať viaceré zariadenia, kedykoľvek, kdekoľvek.

Zdieľať s Rodinou

Môžete jednoducho zdieľať ovládanie vaše domáce spotrebiče do vašej rodiny prostredníctvom Aplikácie tak, aby mohli aj na zapnutie/vypnutie zariadenia na diaľku. Jeho jednoduché ovládanie funkcia umožňuje staršie osoby alebo deti užite si inteligentný život bez ťažkostí

Špecifikácia

Pracovné napätie: AC 100-240V Prúd: 10A(Max.) Max Výkon: 1100w Pracuje iba s 2,4 gHz Wifi Siete

Čo je Zahrnuté

WIFI Plug + užívateľská Príručka POZNÁMKA: NIE je zahrnuté tarify!

FAQ

Otázka: Aký je názov aplikácie? Odpoveď: Teraz "Inteligentný život" APLIKÁCIE podporované. Otázka: môžem nastaviť viac ako jeden konektor pomocou Amazon Alexa? A: Áno, Q: tieto Smart Zástrčky, je potrebné pripojenie na Wifi na použitie? Odpoveď: Áno, podporovať iba 2,4 gHz Wifi. Otázka: sú v cene zahrnuté aj tarify? Odpoveď: Nie, klienti majú povinnosť jasné a zaplatiť clo.

Štítky: aqara plug, ge smart plug, vložené smart zásuvky, multi smart plug, sonoff smart plug brazília, ifttt smart plug, mi doma starter kit, konektor smart wifi, meross smart, predĺženie smart.


( 1 Hodnotenie )

Počet