Detský Drevený Simulácia Popoludní Čaj, Koláč DIY Nastaviť Kuchyňa Predstierať, že Hrať Skoro Vzdelávania, Vzdelávacie Hračky Pre Deti, Nový Rok Darček

€8.30


Upozornenie:

1. Malé Časti, Nie je pre deti do 3 rokov 2. Pre ručné meranie dôvod, tam bude malý rozdiel medzi reálneho produktu a obrázok. 3.Musíte urobiť puzzle sami,Ak sa používa milé deti, dospelých sa odporúča sprevádzajú.

Funkcie:

1.Je to dobrý dekorácie pre váš domov. 2.Môžete tiež poslať ho priateľovi ako 3.vzbudiť dieťaťa fantáziu, nechať dieťaťu naučiť sa počas hrania, bohaté vedomosti je moc, nech dieťa hlavu v hre. 4.V porovnaní s tradičnými hračky, high-simulácia hračka 3D puzzle sú veľmi náročné. môže zlepšiť naše celkové a podrobné kontroly moci, zlepšenie vizuálnej diskriminácie, stimuluje logické myslenie mozgu ,a priestor fantázii. 5.Hračky nie sú len hračky, ale aj výzvy pre dospelých a deti.Najmä pre stresujúce dav,to je Spôsob relaxácie.

Štítky: supermarket, nastaviť čaj hračka, čaj, deti kuchyňa, šedá čajové súpravy, cake decor nástroj, kovové hrať čaj nastaviť, drevená stolička v kuchyni, nohy dreva tortu, drevená hračka kuchyňa tortu.


( 1 Hodnotenie )

Počet