Detská Hračka Kithchen hračka Reálnom živote Cosplay Grilovanie Rezanie Ovocia, Zeleniny, Drevené hračky Vzdelávania, Vzdelávacie hračky pre Deti,

€14.68


Modelovanie reálneho života, scény s kuchyňou hračky môžu pomôcť vaše dieťa pochopiť rôznych životných rolí a komunikačné schopnosti s ostatnými.

Produktové Informácie

1. Kuchyňa hračky , Ovocie Shop ,Gril Hračka 2..Materiál: Vysoko Kvalitného Dreva 3.Produtct Veľkosť: 30x30x3cm Funkcia: Modelovanie reálneho života, scény s kuchyňou hračky môžu pomôcť vaše dieťa pochopiť rôznych životných rolí a komunikačné zručnosti s inými

FAQ

Otázka: Je produkt materiály bezpečné a zdravé? Odpoveď: nestarajte sa o to. Je to najzákladnejšia požiadavka. Otázka: Myslíte si, podpora drop shipping ? Odpoveď: Áno , ponúkame služby Poklesu prepravy objednať, a my sme oboznámení s tým. Otázka: Ako často budete mať na proces objednávky? Odpoveď: Zvyčajne, sme často odosielame do 48 hodín, ale niekedy aj na dovolenku, budeme odkladu nejaký čas, preto Odpoveď: Odpoveď na otázku vyššie.

Spätná väzba

1.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 2.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.r na otázku vyššie.

Viac otázka?

Prosím, kontaktujte nás,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ Popíšte váš značky príbeh, vrátane vytvorenia a rozvoja technickej, míľniky, atď.

Štítky: jedlo hrať, ovocie hračka dreva, drevené stromy hračky, drevársky výrobok, kuchyňa drevené, bebe reborn kremíka, minni dievča hračky, gril hračka, drobné ovocie miniatúrne, ovocie plastové.


( 1 Hodnotenie )

Počet