Priedušná Pet Taške Gatos Pes, Mačka Bag Košík Prenosné Vonkajšie Cestovné Cat Batoh Výkon Klietky Domáce Zvieratá Mascotas

€18.10


Funkcia:

1. Vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, odolná, priedušná a pohodlná.

2. Priehľadný dizajn, nech sa vaše zvieratko pozrite si slniečko a scenérie sveta z vonku. Existuje niekoľko otvory na boku batohu poskytovať dostatočnú cirkuláciu vzduchu pre vášho domáceho maznáčika dýchať pohodlne.

3. Integrovaný pevný poistný mechanizmus, aby sa zabránilo zvieratá z jumping, získanie stratených alebo zranenia. V spodnej časti odnímateľný mäkký koberec sa jednoducho čistí a hygienickejšie.

4. Mäkké zips, ľahko otvoriť a zatvoriť, odolný a praktický.

5. Najširší ergonomické ramenný popruh umožňuje jednoducho vykonávať domáce zvieratá. Jeho ideálny pre cestovanie, prechádzky, turistiku a podujatia.

Špecifikácie:

Materiál:

Panel: Environmentálne materiálu PC

Späť: Oxford tkanina

Veľkosť: 36*25*44 cm

Množstvo:1pc

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, nechajte mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: batoh pet, jednoduché mačky, klietky, stredný pes prepravnej klietke, taška na mačky, pet dopravca cestovný batoh, barbi tričko, dopravca mačka, pes cestovanie, mačka kabelku, pet dopravcu batoh.


( 1 Hodnotenie )

Počet