Oxford Nepremokavé Pet Mačka Psa prepravný Vak Veľký Priestor Pet Dopravcu Bublina Batoh pre Mačky Malý Pes Vonkajšie Kabelka

€7.39


Špecifikácia :

Vhodný pre Každodenné Použitie: je ideálna pre vonkajšie použitie s naším pet plošiny, keď potrebujete, aby sa váš malý kamarát mimo s vami. Zverte svojho miláčika je loptová hra, v lietadle, alebo na odborné vzdelávanie a prípravu v vášho výberu farieb a príjemný dizajn. Obe stylishness a pohodlie, môžu prísť pravda súčasne. Malé domáce zvieratá, ako napríklad mačiek a králikov môže byť ťažké udržať v dopravcov.

Priedušná & Pohodlné Dopravca: Veľký priestor s big air otvory a oka je veľmi pohodlné a priedušná pre vášho domáceho maznáčika. To bude určite vyhladiť svojich starostí o tom, či váš maznáčik sa cíti dusno. S upevňovacími pracky popruhu vnútra, aby sa zabránilo vášho domáceho maznáčika beží preč. Robí vás aj vášho miláčika vyniknúť

Posledná Dlhodobom Používaní: Vyrobené z vysoko kvalitného oxford handričkou & potravinársky PC, náš premium pet dopravca je pomerne poškriabaniu-odolný a robustný pre dlhodobé použitie. Tiež môžete byť istí, že je dosť silná, postaviť sa na škrabance alebo gnawing z vašich miláčikov.

(manuálne meranie môže existovať 1-3 cm rôzne)

Package Zahrnuté:1*Dopravcov Tašky

Štítky: batoh pet, veľký pes košíka, cat hračka, taška na mačky, stojan malý, pet dopravca cestovný batoh, dopravca mačka, pes, mačka kabelku, taška mačka ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet