Coalgas Zemného Plynu Metánu, Propánu Detektor Úniku Tester Merač Home Security EÚ Plug #Aug.26

€12.44


Popis:

Naše plynu detektor je skvelý domácnosti potrebe chrániť vaše rodiny, " bezpečnosť, a preto je ideálny na použitie v kuchyni a kúpeľni. Je vysoko citlivá, veľmi jednoduché použitie a inštalácia, a to by mohlo odhaliť plyn, skvapalnený ropný plyn, uhlie, zemný plyn, metán, iné horľavé plyny atď. To tiež má jasný LCD displej pre zobrazovanie numerial počet koncentrácia plynov, a to bude dať hlasný zvuk, keď zistí úniku plynu, praktické použitie.

Funkcie:

Shell našich plynu detektor je vyrobený z vysoko kvalitného plastu, ktorý je ekologický, odolný a trvanlivý na použitie.

Pri úniku plynu, sa vyskytuje, koncentrácia plynu dosiahne alarm koncentrácia bude zvuk a svetla, alarm, hrať včasné pripomienku, na zabezpečenie osobnej bezpečnosti.

S clear LCD displej, numerial počet koncentrácia plynov sa bude zobrazovať na to jasne. Keď detektor zistí úniku plynu, bude sa dať budík v hlasný zvuk.

Naše plynu detektor je veľmi citlivý, môže odhaliť mnohé druhy plynu, ako skvapalnený ropný plyn, uhlie, zemný plyn, metán, iné horľavé plyny atď.

Jednoduchá inštalácia so zapracovanými skrutky a nainštalovaný panel, to je tiež veľmi jednoduché použitie s tlačidlom napájania, plug and play.

Veľký domácnosti potrebe chrániť vaše rodiny, " bezpečnosť. Ideálny pre použitie v domácnosti, kuchyňa, kúpeľňa, autobusová preprava, gril, dom a tak ďalej.

Špecifikácie:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Plug Štandard: EU Plug

Shell Materiál: Plast

Farba: Biela

Prevádzkové Napätie: AC 90V-240V 50/60Hz

Pracovný Prúd: 200mA

Batéria: 9V Ni-Mh Batéria (Nie je súčasťou)

Alarm Koncentrácia: 2500PPM (±1500PPPM)

Výstup alarmu: Zvuk a Flash alarm

Alarm Jazyk: Angličtina

Prevádzková Teplota: -10℃ ~ +50℃

Relatívna Vlhkosť: 10%-95%

Režim inštalácie: na Stenu

Zvuk budíka: ≥85 db

Veľkosť: Cca. 11x7.3x3cm/4.33x2.87x1.18" (LxWxT)

Množstvo: 1 Sada

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že vám to nevadí, než si ponuku

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie Obsahuje:

1 x Plynu Detektor

2 x Skrutky

2 x Skrutka Zátky

1 x užívateľská Príručka

Štítky: radónom detektor domov, corinavirus test, únik plynu tester, august dievča, plyn tester, propan nádrž, detektor úniku tester, digitálny bazén tester, únik plynu senzor, amoniak meter.


( 3 Hodnotenie )

Počet