Radón Oko Smart Detektora Radónu Radón plyn checker Rn krytý doprava Zadarmo z Kórei

€229.91


//youtu.byť/-V7m22bxeNo (Radónu Detektor vedi na Youtu)

To je Smart Radónu Detektor, ktorý má dvojaký štruktúrovaný impulzné-ionizačná komora systém a vysoko presné zisťovanie okruhu navrhol kórejský FTLab na meranie Radónu z vnútorného prostredia.

To má svoj vlastný displej a môže byť pripojený do inteligentného telefónu prostredníctvom bluetooth.

Špecifikácie : typ Senzora: impulzné ion komora Prvé spoľahlivé údaje z: zobrazenie Dát interval: 10min aktualizácie (1 hod kĺzavý priemer) Citlivosť: 0.5 ctz/pCi/l (1.35 ctz/100Bq/m 2 ) Prevádzkový rozsah: 10 0 ° C~40 0 C, RH Rozsah: 0.1-na 99,99 pCi/l (1-3700Bq/m 2 ) Presnosť: 2 ) Presnosť: 2 )) príkon: DC 12±0.1 V, 65mA (12V DC Adpter) Veľkosť: ø80(mm)*120(mm), 240g dátová komunikácia: Bluetooth LE ( Android/ iOs) Údaje Denníka: max 1 rok( 1 hodina krok) Displej: 0.96 palcový OLED Certifikácia: FCC, CE, KC

( Všetky skúšobné údaje boli merané na 25 0 C±2 0 C

Funkcie:

1. Vysoká Citlivosť & Vysoká Presnosť

Radón Oko je smart & reálnom čase radónu detektor pre majiteľov Domov, ktoré má vysokú citlivosť 0.5 ctz/pCi/l(13.5 ctz/1000Bq/m3), o 20~30 krát viac ako bežné radónu detektor podľa FTLAB je vysoko stabilný okruh technológií.

2. Skutočný Čas Merania

Jeho prvé spoľahlivé údaje z nižšie 1hour z merania začať zobrazuje Obr. 2. Aj presnosť je

3. Inteligentné Funkcie

Bluetooth spojenie s chytrý telefón(Android & IOS)

- 1 hodina krok údajov záznamník údajov, ukladanie údajov 1 rok

- Vstavaný mikroprocesor okruh zaisťuje vynikajúci výkon a presnosť.

- Individuálne kalibrovaný zariadení, ktoré sú už kalibrované s nadväznosťou na medzinárodné normy.

4. Jasné Dispaly:

5. V porovnaní s ostatnými

Q&A:

-Je toto zariadenie EPA schválené?

Pokiaľ ide EPA certifikát, plánujeme si to pre FRD série (merací prístroj) [ skontrolovať link pre viac info o produkte. http://radonftlab.com/]. Radón Oko pre rodinné použitie výrobku, takže nemáme plán na získanie certifikátu. Naše NÁS partner vyjadrila, že výrobok spĺňa výkonnostné kritériá pre EPA certifikát.

-Koľko vzoriek za hodinu?

Radón Oko zaznamenáva jeden čítanie za hodinu. Zobrazí obnovené dáta v prípade každých 10 minút.

-Môže to byť kalibrované ročne?

Radón Oko je prepustený kalibrované. Tento produkt nie je pre profesionálne použitie, skôr rodinné využitie preto nie je cieľ pre kalibráciu. Avšak, ak si zákazník praje, môžeme kalibrovať za poplatok. Všimnite si, že to nie je úradný opravný report.

-Čo je očakávať životnosť?

Záruka na výrobok je 1 rok. Hoci sa to môže závisieť na životné prostredie, to by nemalo trvať viac ako 5 rokov pri použití vnútorného prostredia.

Štítky: radónom detektor domov, radón, tilapia oxidu uhoľnatého, cateye velo, palivo smart meter, h2s detektor metánu, test radónu, kvalita ovzdušia monitor, wifi, kawasaki z900rs motora stráže, meter radónom.


( 0 Hodnotenie )

Počet