ZGWANG 1080p Vonkajšie 4G CCTV Solárne Ptz Kamery Security Auto Tracking Diaľkové Ovládanie Ptz Bezdrôtový Wifi 4G Sim Bezpečnostné Ip Kamera

€78.67


Upozornenie: Vážení priatelia, fotoaparát vyžaduje šesť 18650 batérie. Dodávané bez batérií.

4G verzii:

Nie je potrebné pripojenie domácností drôtov a káblov! Náš fotoaparát používa iba 4G SIM karty a nepodporuje súvislosti s 3G / GSM / Home WiFi. Č sieť LAN kábel je potrebná! Nie je potrebné nastaviť wifi! Nie je potrebné pripojenie domácností drôtov a káblov! Naše 4G solárne sieťová kamera sa používa hlavne v prostredí bez Internetu, schopný napájanie, ale s SIM karta mobilného signálu a slnečný deň. Musíte vložiť SIM kartu do kamery a pripojenie na Internet prostredníctvom SIM karty. Solárny fotoaparát nepodporuje smerovača na internet. 4G siete fotoaparát podporuje Cloud FTP skladovanie! 4G sieťových kamier, ktoré nemajú podporu lokálnych PC klientov.

WI-FI verzia:

WIFI verzia podporuje 2.4 G Wifi bezdrôtové pripojenie, nepodporuje 5G wifi podporuje mobilné aplikácie, systémy iOS a Android. Zobraziť kedykoľvek, kdekoľvek. Podpora obojsmerného zvuku.

Balík obsahuje:

1X1080P 4G Verzia(WIFI Verzia) Batérie nie sú súčasťou a je potrebné ich kúpil zákazník 1xUser manuál, 1x Skrutku taška Náš fotoaparát je garantovaná na jeden rok. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis a kedykoľvek.

O služby:

Všetky naše výrobky sa opierajú o jeden rok záruky, Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom v procese používania produktu, môžete zistiť, pokyny alebo nás kontaktujte a slúžiť vám úprimne. Ak si chcete kúpiť viac kusov, alebo sa dozvedieť viac produktov kontaktujte, prosím, náš zákaznícky servis, sme sa vám dať uspokojivú odpoveď.

Štítky: dava ip kamery, fotoaparát b ez p e, 4g fotoaparátu, tptek ptz kamery, fotoaparát solárne, fotoaparát solárna wifi, fotoaparát surveil, ptz, klávesnica ps2, 3g kamera.


( 4 Hodnotenie )

Počet