SUPER AMOLED LCD Náhradné Displej Pre SAMSUNG Galaxy J5 Pro 2017 J530 J530F SM-J530F Dotykový LCD Displej Tela Digitalizátorom. Montáž

€28.20


100% testované Super AMOLED Pre SAMSUNG J5 2017 J530 LCD Samsung J530 J5 2017 Displej Dotykový Digitalizátorom. Montáž Náhradných Dielov

Poznámka: je možné pracovať pre samsung galaxy J5 Pro 2017 verziu, Tak prosím, informujte sa na obrazovke najskôr pred objednaním tejto obrazovky, vďaka!

Položky s super amoled lcd a môžu ajust telefón jas a displej je 5.0" .

2.Každá obrazovka je testované pred poštovné a 100% funguje dobre.

3.Kompletná Montáž LCD Displej s Dotykovým displejom .Multi-touch Funkcie.

4.LCD displej a dotyková obrazovka má už zmontované, jednoduchá na inštaláciu .

Farba:Čierna,Modrá, Zlatá

Package:

1* LCD Displej

1*Tool Kit(zobrazené ako obrázky)

TRIEDA AAA

Prosím, vypnite telefón dole pred vykonaním testu.

dianxiaobao_3

Upozornenie:

1. Majte prosím na pamäti, že test výrobku pred jeho inštaláciou. Ak nie, bude to ťažké posúdiť zodpovednosť v prípade, že LCD displej je poškodený. Prosím vyskúšajte produkt ako prvý, a ak tam je problém, komunikovať s predajcom v čase. Ak kupujúci má už nainštalovaný produkt po spätnej väzby, bude predávajúci nepreberá žiadnu zodpovednosť za výrobok.

2 .Ak je nejaký problém, prosím, pošlite mi video, ktoré ukazuje na prednej a zadnej strane výrobku a procesu testovania.aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase. 3.To nie je ľahká práca pre niekoho, kto nemá žiadne skúsenosti nahradiť prasknutý displej, pomocou tohto "obrazovky bez rámu". Odporúčame vám požiadať o pomoc v miestnej opravy obchode alebo sa snaží kúpiť displej s rámom. ak trváte na výmenu "obrazovky bez rámu" sami , Pls získať viac informácií on-line vedieť, ako to urobiť skôr, než začne a byť opatrní.

Štítky: lektorom samsung s8, j530 52 amoled, j530 pro super amoled, displej sm j530f, displej j530f, luge, samsungs s8 lcd, samsung galaxy s8 super amoled displej, s8 obrazovke, samsung j8 displej nahradiť.


( 1 Hodnotenie )

Počet