AAAA Kvality Displeja LCD Pre Huawei P Inteligentný LCD Dotykový Displej Pre P Inteligentný LCD Displej Nahradenie OBR LX1 L21 L22

€20.29


Popis : 1. 100% Zbrusu Nový 2. Náhradný diel pre HUAWEI .Používa sa na opravu nahradiť zlé, poškodené, popraskané, notrecognised LCD, dotykový displej 3. Prichádza s pretective plastové fólie na obrazovkách a bezpečné balenie 4. Veľké množstvo skladom 5. Testované pred poštovné a 100% funguje dobre 6. Doručenie do 1-2 pracovných dní po platba potvrdená 7. Vynikajúce popredajné služby 8. To je úplne kompatibilný Pre HUAWEI Naše obrazovky LCD OEM displeji! obrazovky majú hladší oleophobic povlak,a 12% nárast trenia výnimočne skúsenosti na OEM displeji ak chcete obnoviť pixelov tak rýchlo, ako je to možné, mali Sme pridali 2-vrstvový podsvietenie tesnenia do pasce toľko svetla do podsvietenie šachty a kanály, na prednom paneli pre lepšie farby.

Štítky: displej s inteligentným, výmena displeja huawei p smart, obr lx1 lcd orig, displej huawei p smart, senzor pre huawei p smart, alcatel pop, lcd huawei p smart 2018 obr l22, prípade huawei p smart, displej huawei p smart z, rada huawei obr lx1.


( 2 Hodnotenie )

Počet