50 Velvet Šperky Taška Darčekové Balenie Puzdro Na Vlastné Narodeniny, Svadba Rúž, Make-Up Tašky Balenie Dodanie Flanelové Šnúrkou Vrece

€9.10


alebo zanechal svoju e-mailovú adresu vašej objednávky, keď budeme vidieť, vašu objednávku budeme vás kontaktovať čo najskôr. Logo formát môže byť AI/ EPS/PDF.

Okrem toho, budeme tlačiť vaše logo na vrecku s pozície stredného a centrum ako predvolené. Niekedy, keď tam sú malé a tenké listy v loga, Môžeme urobiť malé úpravy na logo uistite sa, že to môže byť tlačená dostatočne jasne.

Doprava * Všetky položky bude odoslaný váš tovar v 3days prijatia platby. * Všetky položky stačí poslať do Číny Post leteckou Poštou alebo E-paket alebo www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, Niekedy medzinárodné dodávky je veľmi závislá na miestne zvyky a poštové služby. * Vo väčšine prípadov, medzinárodná doprava trvá asi 25-60 pracovných dní. tak môžete prijímať package o 25-60 pracovných dní, Brazília možno potrebovať asi 90days. * Ak by ste potrebovali tovar naliehavo, prosím, zvoľte rýchly spôsob dopravy, ako je DHL, UPS, EMS alebo iné expresné, ale musíte platiť za extra expedičný poplatok. Za normálnych okolností, dostanete balík o 7 až 15 dní. Vezmite prosím na Vedomie: Dovozného cla, daní a všetky poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu, a tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Záruka spokojnosti, keď sa výrobky bol poškodený počas prepravy alebo odoslané neoprávnene chybu a Ak by ste nemali dostať item(s) viac ako 60 dní (Brazília nad 90days); Alebo ak sa žiadne problémy vznikajú,poteší nás kontaktovať najneskôr do 3 dní po obdržaní položky,Sme si istí, riešiť akýkoľvek problém uspokojivo pre vás čo najskôr; Budeme posielať nové položky (- ov) alebo vrátime všetky peniaze, ktoré vám Zaručiť. Spätná väzba * Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách ,Prosím dajte nám 5 star DSRs vo všetkých Kategóriách . * ak máte akýkoľvek problém, alebo nie je spokojný ,prosím, neváhajte kontaktovať nás ,odpovieme vám do 24 hodín .ďakujeme !

Štítky: lesk na pery, vlastné puzdro, vlastné taška puzdro, 20 balón, dospelých vlastné tašky, mini velvet tašky, vlastné logo, šperky, tašky, orange kozmetické puzdro, baton telescop, dvere make-up taška.


( 2 Hodnotenie )

Počet