100 Prispôsobené Šnúrkou Taška Šperky Balenie Vrecia Elegantné Malé Svadobné Party Velvet Darčeková Taška Vianoce, Narodeniny Vlastné Logo

€28.66


♥ O vašej objednávky: ***Naša cena vrátane jednej farby a na jednej strane logo hodváb sieťotlač na svoje tašky.

***Po vašom vykonať objednávku, prosím, pošlite svoje logo na www.tantra-egypt.sk tým, súbor JPEG, alebo na náš e-mail je : [email protected], logo formát môže byť AI alebo EPS alebo PDE, potom doľava vašu e-mailovú adresu v objednávke správy, tak, že môžeme nájsť jednoduché. ♥ Veľkosť Vrecka: *1.9x2.7 palcový 5x7cm *2.7x3.5 palcový 7x9cm *3x 4-palcový 8x10cm *3.5x4.7 palcový 9x12cm *4x6 palcový 10x15cm *5x7 palcový 13x18cm majte Prosím na pamäti, výška tu je veľkosť horný okraj na spodnej časti tašky! Všetky veľkosti je k dispozícii, ale nie menšie ako 5 cm, nie je väčší ako 100 cm, zatiaľ čo 0.5-1 cm chyba je dovolené, pretože oni sú ručne vyrábané výrobky.

Kontaktujte ma, ak chcete nastaviť vlastnú veľkosť pre vás, ak nemáme v našom zozname. ♥ Taška Farby:

Máme 8 farby: Čierna, Béžová, Červená, Ružová, Tmavo Červená, Zelená, Sivá, fialová.

♥ Vak Materiál:

Toto hrubé velvet ponúka mäkké a pohodlné pocity, Prosím, zväčšenie na obrázok, ak chcete zobraziť ďalšie podrobnosti. ♥ Ponúkame príslušné zľavy pre hromadné nákupy. Kontaktujte ma prosím povedať, množstvo a veľkosť info na tašky, ktoré potrebujete.

! ! ! pls, pomôcť zmeniť spôsob dopravy zo štandardného na UPS/DHL ak potrebujete naliehavo.

♥ O tlač loga: *** Debossing a hodváb sieťotlač na výber, ak potrebujete debossing logo, musíte pridať extra poplatok.

*** Naša technológia zamestnáva priateľský k životnému prostrediu, malty, ktorá sa používa najmä na tlač jednej farby, alebo dve farebné Logo s vynikajúcou tlačou účinok. ♥ Majte prosím na pamäti, že malé a tenké logo nie je možné vytlačiť jasne. Dokonca sme sa používajú veľmi presné sieťotlač súprava pre vodou riediteľné farby budú stále logo takmer nemožné sa dostať na bavlna prostredníctvom formy. Malé logo tlač je ťažké dosiahnuť vzhľadom na zrno z textílie.

♥ Prosím, dôverujte nám, chceme len, aby sa snažiť vytlačiť logo dobre. ***V normálnom, zašleme veľkosti a tlač vzorky, fotografie, ak sa potvrdí, tlač loga na taška s pozície stredného a centrum ako predvolené. Niekedy, keď tam sú malé a tenké listy v loga, Môžeme urobiť malé úpravy na logo uistite sa, že to môže byť tlačená dostatočne jasne.

️️O Platbe:

♥Akceptujeme Aliay, západ únie, tt, všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor escrow.

♥Platba musí bemade v 3days objednávky. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby musia byť dokončené v 3days.

️️️O Zásielky:

♥Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

♥Budeme poslať balík do 3-5days po umiestnite objednávku a pošlite nám logo, obrázok.

️️️️Naše výhody:

♥Sme v súčasnosti sa špecializuje na vlastné akýkoľvek štýl/veľkosť/materiál/farba.....šperky, tašky a krabice.

♥Ceníme si každého zákazníka, ako aj veľkoobchodných zákazníkov. Naše výrobné a spoločnosť sa nachádza v Yiwu, najväčší malé komoditnom trhu v Číne. Našim zákazníkom ponúkame úžasné úspory v porovnaní s cenami ponúkaných tradičnými predajcov pre podobné alebo rovnaké produkty

Štítky: vlastné taška puzdro, veľké balenie elektronického obchodu, personalizované darčekové tašky obchody, dospelých vlastné tašky, mini velvet tašky, taška s logom šperky, logo puzdro, logo, zlato headdress, vlastné logo.


( 0 Hodnotenie )

Počet