Pôvodná Obrazovka Pre Huawei Honor 9 Lite LCD Displej Dotykový Displej Pre Huawei Honor9 Lite LCD S Rámom Česť 9 Lite LLD L31 L22A

€15.80


pre Huawei Honor 9 Lite Lcd Displej+Dotykový Displej Vysoká Kvalita Testovať Aj Digitalizátorom. Sklenený Panel pre Huawei Honor 9 Mládeže Edition LLD-AL10 Popis: *Nahradenie časti LCD Displeja. *Všetky diely sú 100% Testované *Vymeňte pre vaše zlomené, poškrabaný , poškodený, chybný, nepoužiteľný mobilný telefón časti Farba: Čierna/Biela Možnosť: Žiadny Rám / Rám S (vyberte si Prosím správnu Farbu a Možnosť) Upozornenie: Prosím, pamätajte, že test výrobku pred jeho inštaláciou. Ak nie, bude to ťažké posúdiť zodpovednosť v prípade, že LCD displej je poškodený. tak raz LCD boli inštalované , žiadne poškodenie umelých spôsobuje, nebudeme niesť zodpovednosť. Ak je nejaký problém, prosím, pošlite mi video, ktoré ukazuje na prednej a zadnej strane výrobku a procesu testovania.

Štítky: aun lcd displej, na počesť 10 lite obrazovke, lcd p30 lite, samsungs s8 lcd, česť, displej lcd, android mobil, , redmi xiao, desať snímok, LCD.


( 3 Hodnotenie )

Počet