100KS/veľa USB Samica na USB-Typ C C 3.1 OTG Muž Údajov Adaptér Pre Samsung S8 LG G6, G5 V20 OnePlus 2 3 Huawei P9 P10 Plus

€8.68


sme Profesionálne telefóny, príslušenstvo a elektronických výrobkov, veľkoobchod,rýchlo dodať položky cez DHL, fedex UPS, TNT www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava atď.dobrá cena/služby/dobrá značka nové kvalitné produkty užitočné pre veľkoobchod. ak potrebujete čokoľvek iné výrobky,prosím, láskavo kontaktujte nás,budeme sa snažiť Splniť vaše požiadavky.Ak máte záujem o všetky položky, alebo nemôže nájsť produkty , kontaktujte sa s nami. budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najlepšiu cenu. ak si chcete kúpiť rôzne položky a potrebujete menej než MIN(Min.Objednávky), môžete sa tiež obrátiť so mnou,som sa bude revidovať cena pre vás.

O USB OTG

Ako Zistiť, či Vaše Zariadenie Podporuje USB OTG? USB On-The-Go (OTG) je štandardizovaný špecifikácia, ktorá umožňuje zariadenia na čítanie dát z USB zariadenia bez nutnosti POČÍTAČA. Prístroj v podstate pôsobí ako "USB host" , ktorý jej umožňuje napájanie a ovládanie iných USB periférnych zariadení, ako sú klávesnice/myši, herné ovládače, a oveľa viac. Ale ako zistíte, či váš telefón Android podporuje USB OTG? Metóda 1: Pohľad na rámček to prišiel, alebo na webovej lokalite výrobcu. Uvidíte, USB OTG uvedené v súťažných podkladoch. Postup 2: Inštalácia USB OTG Pravopisu , jednoduchá aplikácia, ak chcete skontrolovať, či váš telefón podporuje USB OTG, alebo nie.

Čo Potrebujete, ak chcete Použiť USB OTG? 1. Pripojte Flash Disky a Externé pevné Disky; 2. Hrať S Video Herné Ovládače; 3. Ovládanie Android S Klávesnice a Myši; 4. Tlač Priamo Z Tlačiarne; 5. Ovládať Svoj Fotoaparát;

_______

Vlastnosti: Vysoká Kompatibilita: Kompatibilný so všetkými USB flash disky, smart phones/tablet PC s OTG funkcie a Typ-C port. Podpora Flash: Pripojte jednotku USB flash, aby to OTG povolené, umožňujúce telefóne na čítanie a zápis dát. Pripojenie Klávesnice alebo Myši: Podpora môžete hrať hry alebo písať správy o pripojenie myši a klávesnice v telefóne.

_______

Špecifikácie: Materiál: ABS Farba: Čierna, Biela. Funkcia: OTG prevodovka, Externá myš a klávesnicu, U diskov a iné USB zariadenia.

_______

Upozornenie: 1. Podpora flash ovládače formát: fat16, fat32, exfat, Žiadny NTFS! 2. Pred nákupom,prosím, on-line vyhľadávanie uistite sa, že váš telefón mal OTG funkcie 3. Hostiteľ bude výkon stav, keď pripojiť OTG kábel,tiež nepodporujú oboch OTG a nabíjania v rovnakom čase. 4. Sledovať film z flash ovládače priamo, nie je navrhol, že by bolo lepšie sledovať filmy podľa kopírovanie súboru do hosť prvý.

Štítky: usb typu c, usb otg veľa, moto g4 plus telefón, pevný disk bývanie typ c, usb typu c udb otg, predaj samsung g6, protector samsung g6, nexus 6 konektor usb, modul samsung g6, typ c akg, usb typu c otg obyv..


( 1 Hodnotenie )

Počet