Shineland 2020 Nové Módne Ženy Punk Starožitné BronzeColor Farebné Korálky Prívesky Robustný Reťaze Vyhlásenie Náhrdelník Šperky

€4.91


Šperky Údržba

VYHNÚŤ CHEMIKÁLIÍ • VAŇA • CRASH • POTU • VLHKOSŤ

UTRITE MÄKKOU HANDROU + DOBRE ULOŽIŤ

NÁHRADA NOSENIE

OZNÁMENIE

Ak ste spokojní s našimi tovary a služby, PROSÍM RANK NÁS 5 HVIEZD , a PRIDAŤ OBCHOD DO ZOZNAMU, ktorý bude mať len 1 minúta. ĎAKUJEM.

Môžete skontaktovať s nami prvá, ak máte nejaké otázky o tovar, alebo služby pred odchodom spätnej väzby.

NAŠÍM CIEĽOM je, aby bol najviac spoľahlivé a pozitívne dodávateľ, ktorý dodáva najlepšej kvality za najlepšie ceny. Ak chcete vytvoriť výborný záručný a pozáručný servis, vaša spokojnosť je veľmi dôležité pre náš vývoj.

KUPUJÚCI POTREBUJETE VEDIEŤ

A. ZĽAVU / MINIMÁLNA OBJEDNÁVKA

1. Môžete mať zľavu viac ako 10%, keď máme propagáciu predaja;

2. Dostanete veľkoobchodné ceny, keď si kúpite viac ako 10 USD ;

3. Naša minimálna objednávka je 10 USD. MÔŽETE MIEŠAŤ rôzne položky na jednu objednávku. (ak vašej objednávky je menej ako 10 USD, budete musieť zaplatiť 5 USD na poštovného)

Ďakujeme za pochopenie!

B. ZÁSIELKY

Budeme loď z objednávky do 12-36 HODÍN akonáhle sa vaša platba bola overená www.tantra-egypt.sk. Počas Čínskych Sviatkov, budeme informovať dodacia lehota osobitne. Pre veľké množstvo poriadku, prosím, nám umožňujú skontrolovať tovar pred vašej platby. Môže to trvať dlhší čas na prípravu veľkého množstva objednávky, a budeme všimnite si, že čas potrebný.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania čas v rôznych krajinách, ktoré môžu mať vplyv na čas vašej objednávky je kontrolované.

Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť!!

C. POŠTOVNÉ

1. Doprava Zadarmo

Poskytujeme Dopravu Zadarmo cez Čína Príspevok leteckou Poštou pri objednávke viac ako 10 USD , ktoré zvyčajne trvá 10 až 30 pracovných dní pre dodanie. Aj dopravy s EMS, DHL, TNT, UPS, FEDEX sú k dispozícii, ak si budete priať platiť dodatočné poplatky.

2. Prepravné Náklady

Na detaile produktu webová stránka, uvidíte dodacie údaje.

Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií, a náklady by byť pridaný do položky cena.

3. (Shipping Note)

Celkové poradie je viac ako 130 USD , budeme loď cez EMS; Viac ako 170 USD , loď cez DHL, Viac ako 300 USD , loď prostredníctvom UPS, FEDEX, ktoré budú doručené do 3-7 pracovných dní.

Ak sa rozhodnete operátora China Post Air Mail, nebudeme brať zodpovednosť za škody položky. V prípade položky strata, ako kupujúci a dodávateľ sa očakáva, že na ramene stratené spolu.

* Čas na prepravu nezahŕňa čas spracovania (12-36 hodín). V niektorých prípadoch vašu zásielku môže trvať dlhší čas, kvôli oneskoreniu v colné odbavenie a sviatkov.

4. Ďalšie Poplatky ( dane & clá)

V dôsledku rôznych colných poplatkov krajiny miesta určenia, je kupujúci " zodpovednosť platiť colné poplatky, brokage poplatky, clo a dane pre dovoz na miesto určenia.

Zvyčajne vo väčšine krajín pre malé alebo nízko-nákladových položiek tam nezahŕňa žiadne extra náklady kupujúceho strane, ale v niektorých krajinách môže byť potrebné kupujúci zaplatiť niektorých dovozných daní alebo colných poplatkov aj v prípade, ak položky sú nízke náklady.

Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromaždené v čase dodania. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Dovozných ciel a daní nie sú zahrnuté v položke cenu. Obráťte sa na miestne colné úrady pre špecifické miery.

Ďakujeme za pochopenie!!!

D. spôsob PLATBY a ZVYK, ABY

Viazaný , T/T , Western Union , a iné platobné podmienky podporované www.tantra-egypt.sk sú v poriadku s nami.

Chrániť vaše peniaze, vaše platby budú dočasne držbe www.tantra-egypt.sk, a nebude prepustený, až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás, ak máte nejaké vlastné, aby potrieb.

Všetky výrobky môžu byť vyrobené olovo a nikel zadarmo ako požiadavka, tiež môžu absolvovať skúšky, ako SGS, TUV, atď.

Ak ste si vyžadujú vlastné príkazy , platobné podmienky by bolo 30% T/T vklad v celkovej hodnote 70% T/T rovnováhy pred zásielky .

E. VRÁTI a ďalšie

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom. Vrátime, ak sa vrátite položky do 10 dní po prijatí položky, ale mali by ste vedieť, že tovar musí byť v pôvodnom podmienok, ako ste ho dostali. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistických úhradu nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Rozmery sú znázornené so špecifickými merania v súťažných podkladoch. Prosím, starostlivo skontrolujte, než ste objednávku. Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti sú približne 0,5 palca na meranie. Ak zistíte veľkosť naozaj nie je vám vyhovuje, môžete kontaktovať priamo u nás na výmenu alebo vrátenie.

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie fotografie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím, kontaktujte nás na výmenu alebo vrátenie, ak je to možné.

Štítky: ucho vintage, fox šperky, srdce orgán, pin rameno, g pin, šperky vyhlásenie, etnické necklac, bijoux, robustný prívesok, dieťa classic.


( 0 Hodnotenie )

Počet