Transparentná Strieborná Fóliovaných Živice Korálky Ženská Móda Korálkový Náhrdelník

€6.08


Transparentná Strieborná Fóliovaných Živice Korálky Ženská Móda Korálkový Náhrdelník

Nickle zadarmo

Spätná väzba spätná Väzba je pre nás dôležitá ! Sme odpoveď na našu povesť a spokojnosť zákazníka uspieť. Prosím, dajte nám dobrú spätnú väzbu, ak ste spokojní na našich produktov a služieb. Ďakujeme Kontaktujte nás, prosím, pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo spor, ktorý vám pomôže vyriešiť váš problém a aby ste sa cítili spokojní

Doprava Sme loď, aby sa najneskôr do 48 hodín po objednávke potvrdené, uveďte, prosím, vašu adresu správne, keď, aby, aby Dovozu dane a poplatky sú kupujúceho zodpovednosti Prosím, kontaktujte nás, ak nechcete prijímať zásielky na čas, budeme kontrolovať, s našou spoločnosťou dopravy a vám rýchle odpovede.

Záruka & Návrat Ponúkame 90days záruka, prosím, kupujte bez starostí. Kontaktujte sa s nami na týždeň po obdržaní produkt, a vrátiť ho v mesiaci Produkt by mal byť v jej pôvodnom stave a dobrej balenie pri návrate Sme prijali všetky prepravné náklady, ak výrobok nie je tak, ako sa predpokladá, a kupujúci prevziať všetky prepravné náklady, ak sa vám jednoducho nepáči.

Štítky: veľkoobchod pet brány, remienok hodiniek pro 4g, vw tiguan 2018 usb, rýchle suché vesta mužov, doska silikónové dieťa, tylu nevidiacich káva, dosky samsung j727, ultra ľahké tkaniny, dámske jade náramok.


( 0 Hodnotenie )

Počet