Ťažká Kábel Príručka 2.4-9 mm Zvieracie Kliešte Cutoff Zbraň Ručné Náradie Popruhmi pre Automatické Napätie Nylon Kábel Zips Väzby

€11.35


Ťažká Kábel Zips Väzby 2.4-9 mm Automatické Napätie Cutoff Zbraň, Nástroj Nástroj Ruka

Funkcie: 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné Použitie: pre upevnenie káblov a vodičov rýchlo, rezanie ľavej časti príručky To vám ušetrí veľa času Odolné na použitie. To je jeden z najobľúbenejších nástrojov, ktoré som na farme. Používa sa na napätie & automaticky preruší, Nylon Kábel Kravatu šírka: 2.4-9mm. Jednoducho potiahnite rukoväť, to utiahne, potom zatlačte cutoff páčka automaticky znížiť kábel kravatu mimo flush. To sa ľahko zmestí do svojej zadnej vrecku. Ako môžete vidieť na fotografii vyššie používame veľa zväzkovače budovy perá. Špecifikácie: Materiál: kov Farba: červená Veľkosť: 100*50*10 mm Balík Zahrnuté: 1 x Heavy Duty Kábel Zips Väzby, Automatické Napätie Cutoff Zbraň, Nástroj Poznámky: V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

Štítky: remienok hodiniek, kaisi nástroj, ručné nastavenie nástroja, výchova k demokratickému občianstvu titanium, japonský mechanik nástroje, sushi nástroje ck, multifunkčný nástroj, ck kábel kravatu zbraň, hobby nástrojov na modelovanie, služby ručné náradie.


( 1 Hodnotenie )

Počet