60Pcs Opakovane Háčika a Slučky Upevnenia Kábel Väzby s Jemnou Handričkou a 40PCS Silikónové Taška Väzby Káblový Manažment

€9.06


T on perfektnú kombináciu 100 kusov kábel väzby!

1.60 Ks Opakovane Háčika a Slučky Upevnenia Kábel Väzby s Jemnou Handričkou(12 ks Modrá farba,12 ks Žltá farba,12 ks Čierna farba ,12 ks Zelená farba ,12 ks Červená farba )

Kábel Organizátor:Žiadne ďalšie kábel bordel! Môžu byť použité na zviazať speake r káble, gitarové káble, TV káble, mikrofón mic, počítačové káble, a oveľa viac. To je ideálne pre vedenie všetkých druhov, laná, káble, dobre organizovaný a uprataný v objekte. Všestrannosť a Jednoduché Použitie:Každý Upevnenia Kravatu, je 6 v dĺžke a 0,5 cm na šírku. Patrí oko otvor v chvost umožňuje viazať sa, pripojená na kábel alebo visel z háčika. Viaceré väzby môžu byť pripojené spoločne tvoriť jednu dlhšie kravatu. Opakovane a Trvanlivé:Vyrobené z Nylonu textílie & suchým zipsom prílohy,môže byť otvorené a uzavreté tisíc krát. pohodlné, keď dotyk,bez akéhokoľvek poškodenia ruky. Micro-typ: Mäkké textílie na jednej strane, plastové micro háčik na zadnej strane,Žiadne poškodenie drôty ako gumička adaptér. Organizovanie drôtov a káblov s opakovane Háku & Slučky Kábel Väzby!

Tieto káblovej spojky sú vyrobené z self-pripojenie háčika a slučky materiál, popularizoval NASA space program. Tieto väzby opatrenie 6" v dĺžke a zahŕňajú oko otvor v chvost, čo umožňuje viazať sa, pripojená na kábel alebo visel z háčika.

2.40 ks potravinársky Silikón Taška Väzby Kábel Riadenia opakovane Zip Kravatu Twist multifunkčné Vrecko Klip Potravín Šetrič Tento Silikónový kábel väzby má rôzne využitie.Môžu byť použité na zviazať všetky druhy káblov, ako sú káble reproduktorov,audiocables,TV káble,káble USB,gitarové káble,napájacie káble počítača káble atď., tiež môžu byť použité ako tesniaci klip,zapečatené do potravín,aby od vlhkosti a prachu. VYSOKÁ KVALITA MATERIÁLOV - Vyrobené zo silikónového materiálu,tieto silikónové kábel popruhy sú opakovane použiteľné,releasable,robustné a odolné . VEĽKOSŤ - 1cm x 9.7 cm/0.4 inch x 3.7 palcový. 40 Balenie ( 8black ,8white,8orange,8pink,8blue ). Ak máte ďalšie požiadavky, prosím zanechať odkaz pre nás. PRIATEĽSKÝ DIZAJN - Naše silikónový kábel popruhy obsahovať niektoré očné jamky v chvost umožňuje viazať sa, pripojená na kábel a nastavenie dĺžky. POHODLNE - S otvorom tieto silikónové kábel popruhy môžu byť otvorené a uzavreté ľahko a rýchlo,To je ideálne pre vedenie všetkých druhov, laná, káble, dobre organizovaný a uprataný v objekte.

Štítky: čela clip držiak, nylon kábel kravatu hnedá, kábel číslo, drôt, kábel kravatu, stanless ocele zväzkovače, kábel kravatu silikónové kreslených, značka drôt, kábel kravatu háčika a slučky, benelli kábel kravatu, malé silikónové slučky držiak.


( 1 Hodnotenie )

Počet