Ultrazvukové Pokožky Práčky Ion Nabíjateľná Hĺbkové Čistenie Tváre Vibrácií Masér Blackhead Odstránenie Čistiaci Nástroj Tváre

€11.93


Ultrazvukové Pokožky Práčky Ion Nabíjateľná Hĺbkové Čistenie Tváre Vibrácií Masér Blackhead Odstránenie Čistiaci Nástroj Tváre

Funkcie

1. Prijať ultrazvukové vlny a vysokej frekvencie vibrácií sa hlboko preniknúť vašej pokožky odstrániť nečistoty ďalšie účinné čistenie, zlepšiť mikro-obehu na podporu metabolizmu a zaviesť živín, aby sa dosiahlo lepšie krém a sérum absorpcie, ľahko upokojenie pokožky a obnove zdravia pokožky.

2. Štyri rôzne pracovné režimy sú k dispozícii: UT Čistenie, EMS Starostlivosti, Ion Export, Ion Dovoz, plne vyhovoval vašim viacúčelový každodennú starostlivosť o pokožku požiadavky, praktické riešiť vaše tváre problémy, ako sú odstránenie akné, boj blackhead, zmenšovať póry, redukujú vrásky a utiahnite kožu.

3. Jedno tlačidlo ovládanie, ľahké zapnutie/vypnutie a zadarmo prejsť pracovné režimy stlačením veľké okrúhle tlačidlo

4. LED svetelný indikátor a akustický dizajn umožňujú priame a jasné pracovný status monitor, užívateľsky prívetivé ovládanie.

5. Ergonomické zakrivené lopatu hlavy môže bez námahy peeling tváre so perfektné, keď svoju prevádzku v uhle približne 45 stupňov, bezbolestné a non-dráždi vaše jemná pleť, vhodné pre všetky typy pleti, aj pre citlivú pokožku.

6. Vstavaná 3,7 V 500mAh batérie, môže byť priamo napájaný cez USB pre kontinuálne potešenie, ľahké telo a kompaktné rozmery umožňujú pohodlné rukoväte, môžete ho použiť kedykoľvek a kdekoľvek chcete, bez ohľadu na to, doma, v kancelárii, alebo počas vonkajšie cestovať výlet.

Špecifikácie

Názov Produktu: Ultrazvukové Ion Vysávač

Farba: Biela

Pracovné Režimy: UT Čistenie, EMS Starostlivosti, Ion Export, Import Ion

Nabíjací Prúd: 300mAh

Pracovný Prúd: 500mAh

Výstupné Napätie: 300V

EMS Napätie: 50

Statický Prúd: 30uA

Menovitý Príkon: 1.5 W

Typ batérie: vstavaná 3,7 V 500mAh Batérie

Napájanie: USB Nabíjanie

Veľkosť produktu: appr. 172*46*16 mm

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred nákupom.

Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov v dôsledku rôznych obrazovkách počítačov a nastavenia displeja.

Vďaka za pochopenie!

Štítky: čistiť tvár, väzby hudobné nástroje, vibrat, imac sd kartu, krásy nástroj ultrazvukové, oem ultrazvukové, ts lítiová batéria, 37 batérie, acn, odsírenie pokožky.


( 1 Hodnotenie )

Počet