Sc851 Univerzálny Usb Nabíjanie Ultrazvukové Odpratávanie Stroj Na Čistenie Pórov Krásy Nástroj Omladenie Pleti Peeling Kavitácie

€11.71


Funkcie:

1. Princíp pozitívne a negatívne elektródy príťažlivosť, v kombinácii s kvapalným živín riešenie s aniónové a do praxe zavedený do pokožky klienta, zrýchlenie krvného obehu a dosiahnuť rýchle vstrebávanie.

2. Hlavné funkcie elektro-ion kladná elektróda je produkujú kyslé reakcie, znížiť nervu, znížiť prekrvenie, volatility, propagovať, predstavil kyslých látok hlboko do pokožky, a podporujú absorpciu.

3. Hlavnou funkciou zápornej elektródy je na výrobu alkalickej reakcie, stimulujú nervy, zvýši sa prekrvenie, zmäkčenie kraj výboru organizácie, ktorý sa používa hlavne pre zrelú starnutiu pokožky.

Popis:

Aktuálny bude rozkladať a zbavuje usadenín, a živiny, ktoré budú zavedené do hlbokých vrstiev pokožky, aby to bolo efektívne absorbovať a udržať krásne a krásnu pleť.

Špecifikácie:

Farba: Biela, Čierna

Materiál: ABS

Napájacie napätie: AC100V-240V, 50Hz / 60Hz

Výstupné napätie: 5V / 650ma

Režime nabíjania: nabíjateľná lítiová batéria

Výkon: 2W

Package Zahrnuté:

1 * Odpratávanie stroj

1 * box balenie

1 * anglický manuál

1 * dátový kábel

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: kavitácia peeling, profesionálne kavitácie, elektrické ultrazvukové facial cleanser, ultrazvukové čistenie strojársky priemysel, krásy nástroj ultrazvukové, oem ultrazvukové, priemyselné kozmetické stroj, rejuven pokožky zariadenia, disaar opaľovací krém, galvan tváre.


( 0 Hodnotenie )

Počet