SHAHE Prenosné Digitálne Push Pull Sily Rozchod Silu Testu Zariadenia Dynamometra 1% Vysoká Presnosť AMF

€38.13


Popis produktu

Detaily produktu Digitálny displej push-pull sily meter je malý, jednoduchý, multi-funkčné a vysoko presné push a pull test nástroj, ktorý je široko používaný v elektronických zariadení, stavebné kovania, ľahkých priemyselných textílií, auto diely, zapaľovače a iné zapaľovania, prístroje, hasiace zariadenia, pero, takže Push-pull zaťaženie, insertion force test, deštruktívny test zámkov, rybársky výstroj, chemický priemysel, výkon strojových zariadení, vedecko-výskumných inštitúcií a iných odvetviach. Digitálny displej má vysoké rozlíšenie, rýchlo vzorkovacia rýchlosť a jednoduché použitie. Je z novej generácie s vysokou účinnosťou a vysokou presnosťou push-pull test nástroja. Vlastnosti 1.Vysokú presnosť a vysoké rozlíšenie. 2.Tri merania režim pre výber(Reálnom čase、Vrchol、Prvý vrchol. 3.N(Newton),Kg (na Kilogram) , Lb (britská Libra) a Oz(Oz) štyri jednotky pre výber a konverzie. 4.Nastavenie funkcie gravitačné zrýchlenie----Používateľ môže vstup na vašu voľbu presné hodnoty gravitačné zrýchlenie na používanie miesto tak, aby testovanie a prevod jednotiek byť presnejší. 5.Horné a dolné limity môžu byť stanovené pre štatistické analýzy. Bzučiak bude alarm pri prekročení limitov. 6.Minimálna sila hodnota tienenie funkcia: údaje v stanovený minimálny rozsah môže byť tienené; 7.Automatické vypnutie funkcia: automatické vypnutie času môže byť nastavené a automatické vypnutie môže dosiahnuť bod spasiteľnú účinnosť, ak nie je prevádzky na dlhú dobu. 8.Napájanie: 2 ks batérie veľkosti AAA (1,5 V*2) 9.Automatické podsvietenie, alarm buzzer funkciu; Špecifikácia

Tvar a štruktúra

Displej 1.batérie. 2.Displej súčasne zobrazí "P" a "T" ako prvý vrchol režime, čo znamená, že prvý vrchol hodnota meraná v dobe je zaznamenaný; na obrazovke sa zobrazí jedno "P" ako špičkový režime, čo znamená, že meria čas je zaznamenaná Maximálna sila hodnoty, stlačte tlačidlo "VRCHOL" tlačidlo na prepínanie medzi vrchol a prvý vrchol režime voľne. 3.jednotka displej. 4.meranie síl hodnoty displeja. 5.Push-pull, platnosť: horná šípka ukazuje ťažnej sily, a spodná šípka ukazuje tlačí sily.

Štítky: sr2ez, sila meter, lutron prepínač, účinnosť opatrenia, vákuové rozchod digitálny výstup, digitálny ukazovateľ paliva, jednoduché dyno, digitálne meradlo sily, hvac napnutie remeňa rozchod, elektronické krútiaci moment meter.


( 1 Hodnotenie )

Počet