Doprava zadarmo, Digitálny Meter Sily Prenosné Push a Pull Tester Digitálny Merač Sily Rozchod 200N/20kg/45lb

€38.25


【Účel] vyzýva Digitálny displej push-pull sily meter je malý, jednoduchý, multi-funkčné a vysoko presné push a pull test nástroj, ktorý je široko používaný v elektronických zariadení, stavebné kovania, ľahkých priemyselných textílií, auto diely, zapaľovače a iné zapaľovania, prístroje, hasiace zariadenia, pero, takže Push-pull zaťaženie, insertion force test, deštruktívny test zámkov, rybársky výstroj, chemický priemysel, výkon strojových zariadení, vedecko-výskumných inštitúcií a iných odvetviach. Digitálny displej má vysoké rozlíšenie, rýchlo vzorkovacia rýchlosť a jednoduché použitie. Je z novej generácie s vysokou účinnosťou a vysokou presnosťou push-pull test nástroja.

【Funkčné charakteristiky] vyzýva 1.Vysokú presnosť a vysoké rozlíšenie; 2.Tri merania režim pre výber(Reálnom čase、Vrchol、Prvý vrchol); 3.N(Newton),Kg (na Kilogram) , Lb (britská Libra) a Oz(Oz) štyri jednotky pre výber a konverzie. 4.Nastavenie funkcie gravitačné zrýchlenie----Používateľ môže vstup na vašu voľbu presné hodnoty gravitačné zrýchlenie na používanie miesto tak, aby testovanie a prevod jednotiek byť presnejší. 5.Horné a dolné limity môžu byť stanovené pre štatistické analýzy. Bzučiak bude alarm pri prekročení limitov. 6.Minimálna sila hodnota tienenie funkcia: údaje v stanovený minimálny rozsah môže byť tienené; 7.Automatické vypnutie funkcia: automatické vypnutie času môže byť nastavené a automatické vypnutie môže dosiahnuť bod spasiteľnú účinnosť, ak nie je prevádzky na dlhú dobu. 8.Napájanie: 2 ks batérie veľkosti AAA (1,5 V*2) 9.Automatické podsvietenie, alarm buzzer funkciu;

Štítky: profesionálne momentový kľúč, vytiahnuť tester, sila meter, mini momentový kľúč, účinnosť opatrenia, mxita momentový kľúč, push pull rozchod 500, dynamometra sily, digitálny meter sily, vytiahnuť sily rozchod.


( 0 Hodnotenie )

Počet