12PCS Silikónové Palec Stick Čiapky VR Quest 2 Dotyk Radič Thumbstick Čiapky Pre Oculus Quest 2 VR Radič

€1.44


12 KS Silikónové Palec Stick Čiapky VR Quest 2 Dotyk Radič Thumbstick Čiapky Pre Oculus Quest 2 VR Radič

Odrážky: 1、Malý Tip: thumbstick kryty sú určené pre Oculus Quest 2 VR radič, a len thumbstick čiapky sú zahrnuté ostatné doplnky preukázať obrázky nie sú zahrnuté.

2、Prémiový Silikónový: mäkká silikónová čiapka je vyrobená z vysokokvalitného silikónu, je protišmykový, netoxický a bez zápachu, a to môže chrániť ovládači thumbstick od prachu, prachu, škrabancov a vonkajšieho vplyvu.

3、, Aby Herné Hladký: posuvné spp môže zvýšiť trenie medzi prstom a kontrolór. Zabrániť prst sklz, zníženie únavy platí, zápästie a ruky, a zlepšiť presnosť a citlivosť hry.

4、Odolnosť voči Oderu: spp je proti oderu odolné a trvanlivé. To je úplne vhodný pre radič s cieľom poskytnúť vám čo najviac kompletný hra zábava.

5、Jednoduchá Inštalácia: Jednoduchá inštalácia, stačí otočiť touch regulátor zvnútra von, potom pop to. Aby vaše ruky už spotený.

Špecifikácie:

Názov: Touch Regulátor Thumbstick Čiapky pre Oculus Quest 2

Materiál: Silikón

Druh: Doplnky

Veľkosti: veľkosti zadarmo

Množstvo: 12pcs

Farba ako je uvedené v obrázkoch

Balenie Zoznam:

12*Thumbstick Čiapky (nie vrátane VR zariadenia)

Štítky: quest 2 popruh, pimax vr, oculus quest 2 popruh, prípade oculus hľadanie, oculus quest popruh, vive, ns vr, oculus quest 2 popruh na zápästie, quest 2, oculus quest protector.


( 3 Hodnotenie )

Počet